Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ με φόρα στα Περιβόλια!

Έπειτα από δύο επιβλητικές νίκες κόντρα σε Ξάνθη και Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πλατανιά με στόχο να κάνει καλά Χριστούγεννα, ευελπιστώντας σε στραβοπατήματα ΑΕΚ, Ολυμπιακού.

Με φόρα στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ.

Έχοντας στόχο να πετύχει τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, που θα φτιάξει ακόμη περισσότερο το κλίμα (έπειτα και από το 3-0 επί της Ξάνθης και το 4-0 επί του Παναθηναϊκού), ο «δικέφαλος» αντιμετωπίζει στις 19:30 (Novasports1, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ δίχως πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, όπως φάνηκε από τη δοκιμή που έκανε την Παρασκευή. Ο Πασχαλάκης θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς και Μάτος θα συνθέσουν την τετράδα στην άμυνα. Το δίδυμο Μαουρίσιο-Κάνιας έχει τις περισσότερες πιθανότητες, αν και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ο Τσίμιροτ από την αρχή.

Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Πέλκας, που προέρχεται από την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και τα εντυπωσιακά γκολ που πέτυχε. Ο Κουλούρης θα παίξει στην κορυφή (τιμωρημένος ο Πρίγιοβιτς) της επίθεσης και οι Κάμπος-Λημνιός είναι επικρατέστεροι για τα «φτερά». Τιμωρημένος είναι και ο Μακ που έφαγε «καμπάνα» τριών αγωνιστικών λόγω της κόκκινης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Επιστροφή στην αποστολή για τον Γιάννη Μυστακίδη έπειτα από οκτώ μήνες λόγω του σοβαρότατου τραυματισμού που είχε υποστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x