Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ… με φόρα

Συνέχεια στο σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων του θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στις 15:00 τον ΠΑΣ Γιάννινα που έμεινε προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες σε δύσκολες έδρες. Οι σκέψεις του Ίβιτς.

Με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί του, καθώς μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες χωρίς να έχει δεχθεί γκολ (18-0) σε όλες τις διοργανώσεις και τρεις στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 15:00 (www.sport-fm.gr, ΣΠΟΡ FM 94.6, Novasports2) τον ΠΑΣ Γιάννινα που παραδοσιακά τον δυσκολεύει. Μάλιστα, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προέρχεται από δύο σερί δύσκολα ματς, από τα οποία τσίμπησε συνολικά δύο βαθμούς (1-1 με ΑΕΚ και Πανιώνιο).

Ο Βλάνταν Ίβιτς δείχνει να προβληματίζεται για τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Γκάρι Ροντρίγκες στην ενδεκάδα. Στη Λιβαδειά ξεκίνησε τον Μυστακίδη αριστερά και το ένα ενδεχόμενο είναι να τον χρησιμοποιήσει και πάλι. Ωστόσο, σοβαρές πιθανότητες έχει και ο Πέλκας, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ στη Βοιωτία. Παράλληλα, «παίζεται» και το ποιος παίκτης θα παίξει στην κορυφή και ίσως τελικά προτιμήσει τον Κουλούρη αντί του Αθανασιάδη.

Οπότε… ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Λέοβατς στο αριστερό άκρο και ο Λέο Μάτος στο δεξί, ενώ οι Βαρέλα-Κρέσπο θα συνθέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Τσίμιροτ-Κάνιας θα είναι η δυάδα στον άξονα και μπροστά τους θα παίξει ο φορμαρισμένος Μπίσεσβαρ. Ο Κάμπος θα είναι δεξιά και, όπως προαναφέραμε, ένας εκ των Πέλκα και Μυστακίδη αριστερά και στην κορυφή ο Αθανασιάδης ή ο Κουλούρης.

Από την άλλη θα λείψουν οι Ζάιρο (τιμωρημένος), Κόντε και Μπέριος (τραυματίες) δεν υπολογίζονται. Όπως και ο Δώνης, ο οποίος δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα της Ηπείρου. Ο Γιάκος αναμένεται να πάρει τη θέση του Βραζιλιάνου στο αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x