Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ με… φόρα

Έχοντας οδηγό το μίνι σερί νικών με το οποίο έκλεισε το 2017, ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει με το δεξί στο νέο έτος κόντρα στον Λεβαδειακό για να ανέβει στην κορυφή, βάζοντας επιπλέον πίεση σε ΑΕΚ-Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ με το δεξί για την κορυφή.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται στις 17:15 (Novasports1, ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) τον Λεβαδειακό για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου και του νέου έτους με στόχο να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο 2017, το οποίο έκλεισε με μίνι σερί νικών (τρεις στο πρωτάθλημα, πέντε στην Ελλάδα συνολικά). Αν τα καταφέρει θα επιστρέψει στην κορυφή, έστω και προσωρινά(;), βάζοντας επιπλέον πίεση στην ΑΕΚ όπου παίζει λίγο μετά και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός την ΑΕΛ.

Επιστρέφει στην αποστολή ο Βϊερίνια, ενώ εκτός είναι και πάλι ο τιμωρημένος Μακ, που πληρώνει την κακή αντίδρασή του στο νικηφόρο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά το ποια θα είναι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, καθώς ο Λουτσέσκου ανακάτεψε την… τράπουλα την Παρασκευή. Πιθανόν να εμπιστευθεί και πάλι τον Πασχαλάκη για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Σίγουροι μοιάζουν Μάτος, Κρέσπο και Βαρέλα, με τον Βιεϊρίνια μοιάζει φαβορί για τα αριστερά και ο Δεληγιαννίδης να είναι αουτσάιντερ. Τσίμιροτ, Μαουρίσιο και Κάνιας (θα επιλέξει δύο ο Ρουμάνος), ενώ ο Πέλκας θα έχει ελεύθερο ρόλο οι Κάμπος και Λημνιός φαίνεται ότι έχουν το προβάδισμα για τα «φτερά», ενώ ο Πρίγιοβιτς θα βρεθεί στην κορυφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x