Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ να ‘σαι

Φουλ για νίκη επί του Παναθηναϊκού στο φινάλε των play off πάει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος και με ισοπαλία εξασφαλίζει το εισιτήριο για το Champions League. Παίζεται μια θέση για το αρχικό σχήμα.

Κρατάει το σεντόνι στα χέρια του. Ο ΠΑΟΚ καλείται να προστατέψει την έδρα του στην αναμέτρηση (31/05, 20:15, Novasports1, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) με τον Παναθηναϊκό για την έκτη αγωνιστική των play off ώστε να τερματίσει στην πρώτη θέση και να κλείσει θέση για τα προκριματικά του Champions League.

Βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

ΠΑΟΚ 11
Παναθηναϊκός 10
ΑΕΚ 9
Πανιώνιος 1

Φυσικά και στον «δικέφαλο του Βορρά» έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη. Διότι, όποιος πηγαίνει για την ισοπαλία συνήθως την… πατάει. Παράλληλα, στόχος είναι να ευχαριστήσει η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς τον κόσμο της και να κλείσει η σεζόν με ευχάριστο τρόπο. Όχι πως δεν θα συμβεί αυτό σε περίπτωση που δεν χάσει ο ΠΑΟΚ και πετύχει τον στόχο του. Σε διαφορετική περίπτωση, οι «πράσινοι» θα πιάσουν κορυφή και θα είναι αυτοί που θα κουνήσουν σεντόνι το καλοκαίρι.

Ο σύλλογος κάλεσε τον… 12ο παίκτη του να δώσει βροντερό «παρών» με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Σέρβου τεχνικού, φαίνεται πως δεν έχει αποφασίσει για μια θέση, με τους Χαρίση και Πέλκα να τη διεκδικούν. Ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Λέοβατς, Βίτορ, Μαλεζάς και Κίτσιου, καθώς ο Τζαβέλλας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της αποβολής του στο ΟΑΚΑ. Τζιόλης και Τσίμιροτ θεωρούνται σίγουροι στον άξονα. Μένει να δούμε αν ο πρώην χαφ του ΠΑΣ θα «κουμπώσει» μαζί τους στο κέντρο ή αν θα προτιμήσει ο Ίβιτς έναν πιο επιθετικογενή παίκτη, χρησιμοποιώντας τον Πέλκα. Ο Ροντρίγκες θα είναι δεξιά, ο Κοροβέσης δεξιά και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Εκτός αποστολής είναι οι Μακ και Κάτσε που ενσωματώθηκαν στην αποστολή της εθνικής Σλοβακίας και Αλβανίας εν όψει Euro 2016.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x