Stoiximan Super League

«ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο δεν είναι… ΠΑΟΚ» (video)

Στην στήριξη που περιμένει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο ματς της Πέμπτης στη Τούμπα απέναντι στην Σπάρτακ Τρνβα αναφέρθηκε ο Έργκους Κάτσε. «Θα τα καταφέρουμε», το μήνυμά του για το παιχνίδι.

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς κόντρα στην Σπάρτακ Τρνβα εμφανίστηκε ο Έργκους Κάτσε.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας, ο Αλβανός διεθνής μέσος τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η νίκη και θα παλέψει για να τα καταφέρει από το πρώτο λεπτό.

Τέλος, δήλωσε πως περιμένει τον κόσμο να βρεθεί στην Τούμπα την Πέμπτη και να στηρίξει τον «δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τη Λοκομοτίβα: «Κρατάμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για τον αγώνα με τη Σπαρτάκ Τρνάβα: «Παίζουμε στην έδρα μας, θα πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό για να κερδίσουμε, να πάρουμε προβάδισμα για το επόμενο ματς. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τη σύγκριση Λοκομοτίβα-Σπαρτάκ: «Δεν γίνεται να μπαίνουν έξι γκολ σε κάθε ματς. Αυτή η ομάδα που παίζουμε τώρα είναι καλύτερη και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε προβάδισμα και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το μήνυμά του στον κόσμο: «Ο κόσμος θα πρέπει να έρχεται να στηρίζει την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο του δεν είναι ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι ο κόσμος βοηθά πολύ την ομάδα και για τους επόμενους αγώνες».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x