Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: «Ζητάμε μια σωστή και δίκαιη διαπραγμάτευση»

Μια σωστή και δίκαιη διαπραγμάτευση ζητά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να γίνει με τη NOVA για την επέκταση της συμφωνίας, υπογραμμίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν σημαίνει πως είναι αντίθετη σε μια επίτευξη συμφωνίας.

Ο ΠΑΟΚ τονίζει ότι δεν είναι αντίθετος με την επέκταση της συμφωνίας με τη NOVA ενώ επισημαίνει ότι απλώς ζητά να γίνει μια «σωστή και δίκαιη διαπραγμάτευση».

Επίσης, υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για να οριστικοποιηθεί μια συμφωνία από τώρα για το 2017 και –εμμέσως πλην σαφώς- ζητά η πρόταση της NOVA να κατατεθεί και εγγράφως με όλες τις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συμφωνίας με τη Nova για την κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

1. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για να γίνει συμφωνία τώρα για το 2017. Πολύ περισσότερο αν η τελική πρόταση της NOVA δεν κατατεθεί με όλες τις λεπτομέρειες και εγγράφως. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, οπότε δεν μπορεί να ληφθεί και καμία απόφαση.

2. Ο ΠΑΟΚ θα κρίνει την προσφορά με βάση τις δικές του ιδέες για το τι πρέπει να περιλαμβάνει, πόσο πρέπει να διαφοροποιηθεί από την ισχύουσα συμφωνία, όχι μόνο στα οικονομικά δεδομένα, αλλά και σε επί μέρους όρους δικαιωμάτων (π.χ. στιγμιότυπα, δικαιώματα εξωτερικού, δικαιώματα για ηλεκτρονικούς πίνακες κ.ά).

3. Η συνεργασία με τη NOVA είναι ισχυρή και κάτω από συγκεκριμένο συμβόλαιο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει τίποτα βιαστικά.

4. Δεν έχουμε προχωρήσει σε συζητήσεις με άλλες ομάδες για το θέμα και φυσικά με κανέναν άλλον που ενδεχομένως να ενδιαφέρεται για τα τηλεοπτικά δικαιώματά μας.

5. Οι προτάσεις μας δεν θα κάνουν καλό μόνο στον ΠΑΟΚ και τη NOVA, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες που τους ενδιαφέρουν πέρα από τα νούμερα και άλλες δυνατότητες ανάπτυξης των εμπορικών τους δραστηριοτήτων.

6. Το ότι ζητάμε να γίνει μια σωστή και δίκαιη διαπραγμάτευση δεν σημαίνει ότι είμαστε αντίθετοι εξ αρχής στην επέκταση της συμφωνίας με τη NOVA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x