Champions League

Παουλίνιο: «Προνόμιο να παίζεις δίπλα στον Μέσι»

Για την ελευθερία κινήσεων που του δίνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε ο Παουλίνιο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με τον Βραζιλιάνο χαφ να αποθεώνει -παράλληλα- τον Λιονέλ Μέσι!

Αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι ο Παουλίνιο.

Ο Βραζιλιάνος χαφ υποστήριξε πως είναι προνόμια να παίζει κάποιος δίπλα στον Αργεντινό σούπερ σταρ, ενώ αναφέρθηκε και στην ελευθερία κινήσεων που του δίνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παουλίνιο στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι το μεγαλύτερο προνόμιο να παίζεις δίπλα στον Μέσι. Ο κόουτς θα αποφασίσει για μένα και το εάν θα παίξω αλλά είμαι έτοιμος να τρέξω δίπλα στον Μέσι και να τα δώσω όλα για να βοηθήσω και εγώ να αναδειχθεί περισσότερο η ποιότητά του που θα κρίνει τον αγώνα. Νιώθω να έχω προσαρμοστεί πλήρως και νιώθω την στήριξη των συμπαικτών μου. Είναι πολύ μεγάλη ικανοποίηση να παίζεις στο Champions League και στην ζωή και το ποδόσφαιρο πρέπει να μαθαίνεις να παίρνεις και να αξιοποιείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται.

Όταν ήρθα στην αρχή δεν ήταν εύκολα τα πράγματα αλλά πάντα θα πρέπει να προσπαθείς. Ο Μέσι είναι ένα είδωλο για μένα. Ένας παίκτης που πάντα θαύμαζα. Έχω παίξει αντίπαλός του σε επίπεδο Εθνικών ομάδων και τώρα έχω το σπουδαίο προνόμιο να αγωνίζομαι δίπλα του.

Στη Μπαρτσελόνα προσπαθώ να βοηθάω στην επίθεση. Πάντα προσπαθώ για την βελτίωση. Πάντα έτσι έπαιζα. Σε αυτήν την θέση με τρεις μέσους είτε στην Εθνική είτε στη Μπαρτσελόνα. Ο κόουτς μου δίνει ελευθερία κινήσεων και τον χώρο για να δίνω ασίστ και να βελτιώνομαι. Η Μπαρτσελόνα για μένα είναι η κορυφαία ομάδα στον κόσμο»
, ανέφερε ο Βραζιλιάνος μέσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x