Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Αξίζει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»

«Μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα. Αξίζει το πρωτάθλημα», τόνισε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε.

« Σίγουρα όμως ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα. Δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση και με μεγάλη διαφορά. Μπορώ να πω ότι αξίζει το πρωτάθλημα»... Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε στην εφημερίδα «Αγορά» για το ελληνικό πρωτάθλημα και την εθνική ομάδα.

«Μαζευτήκαμε οι ποδοσφαιριστές. Μιλήσαμε. Είπαμε να κάνουμε μία νέα αρχή, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να βγει κάτι καλό από αυτήν την ιστορία», υποστήριξε ο άσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στην εφημερίδα «Αγορά»:

Για το πως αισθάνεται στην Μπάγερ Λεβερκούζεν:
«Είμαι χαρούμενος εδώ. Όλοι είναι δίπλα μου. Νιώθω τέλεια. Έχω πέντε χρόνια συμβόλαιο και σκοπεύω να το τιμήσω. Ο προπονητής με εμπιστεύεται, νιώθω απαραίτητος εδώ και αυτό είναι το πλέον σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Με κάθε ευκαιρία με ρίχνει στα παιχνίδια. Μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνίζομαι και αυτό είναι που μετράει. Με ευχαριστεί ιδιαίτερα που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

Για τη φετινή σεζόν στην Μπουντεσλίγκα:
«Υπάρχουν η Γκλάντμπαχ, η Σάλκε και άλλες ομάδες που ερίζουν. Δεν θα πω ότι είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Αλλά για εμάς ο στόχος είναι να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γι' αυτό παλεύουμε κάθε εβδομάδα».

Για τη συμμετοχή της Λεβερκούζεν στο Europa League:
«Χωρίς δεύτερη σκέψη, αυτό που θέλουμε είναι να το πάμε μέχρι τέλους στο Europa League. Να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Είναι στόχος μας να κατακτήσουμε τον τίτλο. Θα τα δώσουμε όλα για να πάμε τελικό».

Για το αν παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα και πως του φαίνεται:
«Δεν έχω ρίξει μαύρη πέτρα πίσω μου. Συνεχώς ενημερώνομαι για τα ελληνικά δρώμενα. Παρακολουθώ ΠΑΟΚ, παρακολουθώ Ολυμπιακό, με κάθε ευκαιρία θέλω να μαθαίνω τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι κάπως καλύτερο ποιοτικά το ελληνικό πρωτάθλημα φέτος. Μου φαίνεται πιο σοβαρό και λίγο πιο δυνατό. Ως οπαδός του ΠΑΟΚ τον παρακολουθώ περισσότερο, είναι η πρώτη μου επιλογή. Σίγουρα όμως ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα. Δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση και με μεγάλη διαφορά. Μπορώ να πω ότι αξίζει το πρωτάθλημα».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ:
«Η ομάδα δεν παίζει καλά. Και τα αποτελέσματα μόνο να δεις, είχαν τόσες αγωνιστικές να κερδίσουν. Πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει. Πρέπει να το βρουν όμως. Κάτι πρέπει να αλλάξει αμέσως στην ομάδα. Δεν γίνεται να συνεχίσει έτσι, διότι αν συνεχίσει έτσι, δεν θα μπει ούτε στα πλέι-οφ».

Για την Εθνική Ελλάδας:
«Μαζευτήκαμε οι ποδοσφαιριστές. Μιλήσαμε. Είπαμε να κάνουμε μία νέα αρχή, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να βγει κάτι καλό από αυτήν την ιστορία. Σίγουρα αποτύχαμε. Θα μπορούσαμε να είμαστε το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τι να κάνουμε; Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Αυτό που μετράει είναι να κοιτάς μπροστά. Κάνουμε μία νέα αρχή. Με νέους ποδοσφαιριστές, με νέο προπονητή. Ελπίζω να καταλάβει τη νοοτροπία μας, να μπούμε και εμείς στη φιλοσοφία του και να σημαίνει αυτή η αρχή το έναυσμα για επιτυχίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x