Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Άριστη η διαιτησία του Παπαπέτρου»

Σε μια πρωτότυπη δήλωση για τα ελληνικά δεδομένα προχώρησε ο τεχνικός του Ηρακλή, ο οποίος τόνισε ότι η σημερινή διαιτησία του Παπαπέτρου κόντρα στον ΠΑΣ ήταν άριστη.

Στεναχωρημένος από τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή του Ηρακλή που δεν συμβαδίζει με την αγωνιστική του παρουσία δήλωσε ο τεχνικός του «Γηραιού», Νίκος Παπαδόπουλος.

Παράλληλα, σε σχετική ερώτηση που του κατατέθηκε για τη σημερινή διαιτησία του Παπαπέτρου τόνισε ότι ο διαιτητής ήταν άριστος, γεγονός που πρέπει να επισημανθεί.

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά εμείς είμαστε στεναχωρημένοι, γιατί δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ειδικά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε το έχουμε αναλύσει στις προπονήσεις, δηλαδή μετά από εκτέλεση ελεύθερου από τον τερματοφύλακα να δεχτούμε γκολ. Παρ’ όλα αυτά ισοφαρίσαμε το παιχνίδι και θεωρώ πως αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το ματς.

Ο αντίπαλος είναι μια ποιοτική ομάδα με καλή έδρα, αλλά είμαστε στεναχωρημένοι επίσης, όχι μόνο γιατί θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον κόσμο της ομάδας που μας στήριξε και σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και στον πρώην πρόεδρο της ομάδας, που έφυγε την περασμένη εβδομάδα από την ζωή και μας βλέπει πλέον από εκεί ψηλά και χαίρεται. Χαίρεται για την προσπάθεια που κάνει αυτή η ομάδα, με τα τόσα νεαρά παιδιά στην σύνθεσή της».

Για το αν ο Ηρακλής βελτιώνεται: «Ναι, παιχνίδι με παιχνίδι οι παίκτες βρίσκουν χημεία. Έχουμε βέβαια ένα πρόβλημα ακόμη στο αμυντικό κομμάτι, αλλά θα το διορθώσουμε. Σήμερα δεν μπήκαμε να κλέψουμε το ματς, μπήκαμε για να το κερδίσουμε. Έγινε μια ανοικτή αναμέτρηση, με γρήγορο ρυθμό και πιστεύω ότι και άλλες ομάδες θα μας παίξουν με αυτό τον τρόπο. Φυσικά αν στο 86’ είχαμε μια καλή αντεπίθεση ίσως να μπορούσαμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσαμε και να το έχουμε χάσει. Θα έρθει και η νίκη, αλλά σίγουρα ανάλογα με τις εμφανίσεις που έχουμε κάνει και με την εικόνα που είχαμε στα μέχρι τώρα παιχνίδια, δεν πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε».

Σε ερώτηση για τη διαιτησία του Παπαπέτρου, είπε: «Ο διαιτητής ήταν άριστος και πρέπει να το επισημάνουμε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x