Κύπελλο Ελλάδας

Παπαδόπουλος: «Βασανιστικό για όλους μας αυτό που γίνεται»

Ικανοποιημένος για την προσπάθεια των παικτών του που περνάνε καθημερινά πάρα πολλά, δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά τον αποκλεισμό από τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου:

«Στο θεσμό του Κυπέλλου υπάρχουν δύο ματς. Για εμάς η πρόκριση κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στο πρώτο παιχνίδι, στο οποίο νομίζω πως ήμασταν καλύτεροι. Θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει σε εκείνο το ματς, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Είχαμε αυτό το ντεσαβαντάζ των δύο γκολ σε ένα επαναληπτικό που δεν έγινε με τις καλύτερες συνθήκες για εμάς. Είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα αυτή τη στιγμή να αγωνιστεί σε δύο θεσμούς και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο με τόσο μικρό αριθμό παικτών. Μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι παρά την αλλαγή σχηματισμού που είχαμε από την αρχή. Δυστυχώς ήρθε ένα γκολ που έκρινε το ματς αλλά και την πρόκριση. Το θετικό για μας είναι ότι τελειώσαμε το ματς χωρίς να έχουμε κάποιον τραυματισμό. Δυστυχώς αυτό έχει γίνει. Καταλαβαίνετε όλοι πόσο σημαντικό είναι να είναι υγιείς οι παίκτες και επίσης θετικό ότι πήραν χρόνο οι δύο μικροί της ομάδας, οι οποίοι έχουν λαμπρό μέλλον. Το τρίτο θετικό είναι ότι επέστρεψε ο Μονιάκης. Δείχνει ότι είναι καλύτερα και σταδιακά θα επιστρέψει.

Εμείς τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε. Να δούμε το ματς του Σαββάτου, ελπίζοντας ότι κάτι θα αλλάξει τις επόμενες ημέρες στην ομάδα. Είναι λίγο βασανιστικό αυτό που γίνεται για όλους μας. Πρέπει να έχουμε θετική σκέψη ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο, καθώς τον τελευταίο καιρό δεν ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο, που είναι το αντικείμενό μας. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τακτική ή συστήματα. Νομίζω ότι φύγαμε με ψηλά το κεφάλι, προσπαθήσαμε. Κοιτάμε το αύριο, γιατί εμείς πλέον κοιτάμε μέρα με τη μέρα το πως θα είμαστε. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο»
, ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x