Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Δεν αρμόζει στον Ηρακλή αυτή η εικόνα»

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εμφάνιση του Ηρακλή κόντρα στον Πανιώνιο ο Νίκος Παπαδόπουλος. «Θα βοηθήσουμε την ομάδα εκεί που “πονάει”» είπε για τις μεταγραφές.

Δυσαρεστημένος από την απογοητευτική εικόνα του Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο τεχνικός του Γηραιού τόνισε την ηρεμία που πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα ενόψει της συνέχειας, ενώ σχολίασε και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Αναλυτικά:

«Δεν χωράει κριτική το σημερινό αποτέλεσμα. Θα πρέπει αύριο να μιλήσουμε στα αποδυτήρια. Δεν αρμόζει στον Ηρακλή να έχει αυτή την εικόνα. Η σημερινή ημέρα είναι ανεξήγητη. Δεν μπορεί σε ολόκληρο 90λεπτο να μην βγάζουμε φάση. Αυτό έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Πρέπει να ηρεμήσουμε, την Τετάρτη παίζουμε έναν στόχο».

Για το αν επηρέασε η κούραση: «Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες. Και ο Πανιώνιος είχε αγώνα κυπέλλου. Δεν υπάρχει κούραση. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Θέλαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, αλλά δεν το κάναμε. Μας έλειπαν δύο σημαντικοί παίκτες, αλλά δεν έφταιγε αυτό».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Έχουμε πει θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα εκεί που “πονάει”. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει τις επόμενες ημέρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x