Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Δεν έχω να αποδείξω πράγματα στον Πανιώνιο»

Την άποψη ότι έχει να αποδείξει πράγματα μόνο στον ίδιο και στους ανθρώπους της Λαμίας εξέφασε ο Νίκος Παπαδόπουλος κατά την παραλαβή του βραβείου του MVP της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τερματοφύλακας

Για το βραβείο του MVP της αγωνιστικής: «Ήταν πολύ όμορφο να παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας, μας είχε λείψει. Είναι πολύ σημαντική διάκριση για μένα αλλά δεν πρέπει να σταθώ εδώ, η διάρκεια είναι αυτή που διακρίνει έναν αθλητή. Ήταν πολύ σημαντική νίκη και μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Ερχόμασταν από δύσκολο πρόγραμμα και νομίζω πως με Ολυμπιακό και ΑΕΚ αξίζαμε κάτι περισσότερο. Η βαθμολογική συγκομιδή μας ικανοποιεί και ευχόμαστε σε ανάλογη συνέχεια».

Για το αν απέδειξε κάτι στους ανθρώπους του Πανιωνίου: «Όχι, πράγματα έχω να αποδείξω στον εαυτό μου και στους προπονητές μου στη Λαμία, τον κύριο Τεννέ και τον κύριο Μουντάκη. Ως σωστός επαγγελματίας πρέπει να παίξω όπως πάντα με το 100% των δυνατοτήτων μου δηλαδή».

Για το που το αφιερώνει: «Το αφιερώνω σε όλη την ομάδα γιατί είναι συνολική η προσπάθεια, το αφιερώνω επίσης στον κύριο Τεννέ και στον προπονητή τερματοφυλάκων, κύριο Μουντάκη, που με έχουν στηρίξει πολύ και τους ευχαριστώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x