Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Δώσαμε τα πάντα»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Ηρακλή έδωσαν τα πάντα κόντρα στον Ολυμπιακό και έκαναν μεγάλη προσπάθεια, παρά την ήττα από τους πρωταθλητές Ελλάδος, στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός του «Γηραιού» τόνισε πως το πρώτο ημίχρονο πήγε όπως το είχαν σχεδιάσει το ματς και γκρίνιαζε για το σφύριγμα του πέναλτι της ισοφάρισης. Στάθηκε στην έλλειψη κατοχής μπάλας, αλλά με την ψυχή που έδειξαν, περιμένει καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Θεωρεί πως τους άξιζε η ισοπαλία, τόνισε πως ο Κούρος έχει υποστεί διάσειση και πήγε στο νοσοκομείο, ζήτησε σωστή τακτική κόντρα στην ΑΕΚ για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ χαρακτήρισε σωστό επαγγελματία τον Περόνε.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Έκαναν τεράστια προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο, τακτικά ήμασταν άριστοι. Παίξαμε όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει. Προηγηθήκαμε και θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα ακόμα γκολ.

Παρόλα αυτά, δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Θέλω να δω τη φάση. Να έχω ξεκάθαρη άποψη. Ήταν σε κομβικό σημείο του αγώνα. Στη συνέχεια, δεχτήκαμε ένα ακόμα γκολ και εκεί χάσαμε το παιχνίδι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια.

Όλοι δώσαμε τα πάντα. Φαίνεται η αδυναμία μας στην κατοχή της μπάλας απέναντι σε καλούς αντιπάλους. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Αν παίζουμε έτσι με ψυχή, πάθος, θα μπορέσουμε να πάρουμε πολλά αποτελέσματα. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Συνεχίζουμε να έχουμε απώλειες.

Φαίνεται πως κάποιος... μιλάει πολύ για τον άξονά μας. Εκεί που έχουμε κενά, εκεί που "πονάμε", χάνουμε παίκτες. Θα δούμε τι λύσεις έχουμε και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τις νίκες. Θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον κόσμο της ομάδας. Είδαν όλοι την προσπάθεια των παικτών και τους χειροκρότησε. Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για τη νίκη του.

Έπρεπε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Τα κέρδη είναι πως φανήκαμε ομάδα στο γήπεδο. Μπορεί να μας λείπουν άλλα πράγματα, αλλά αν δεν έχουμε αυτό, δεν πάμε πουθενά.

Έχουμε ελπίδες για τον Μοντέιρο και ίσως για τον Κυριακίδη που δεν φάνηκε να έχει κάτι το πολύ σοβαρό. Θα ξέρουμε μέσα στην εβδομάδα.

Ο Κούρος είναι στο νοσοκομείο, έχει διάσειση. Ελπίζουμε να είναι καλά.

Η ομάδα έχει δημιουργηθεί τα τελευταία δύο χρόνια για να παίρνει παντού αποτελέσματα. Ξέρουμε τις δυσκολίες, όμως με σωστή τακτική θα πάμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ.

Είναι θετικό πως οι φίλαθλοι βοηθούν την ομάδα. Ο κόσμος είναι δίπλα και στηρίζει. Είναι ευχάριστο που δείχνουν τέτοια εμπιστοσύνη σε εμένα και στην ομάδα. Είναι λεπτό σημείο, όμως, εγώ είμαι προπονητής. Εγώ θα τους πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ".

Είναι μία συγκεκριμένη φάση, πως για μένα είναι ακούσιο το χέρι του Ιντζόγλου. Είναι τρεις δικοί μας παίκτες, κάνουν τάκλιν και η μπάλα βρίσκει στο χέρι. Για μένα, μετράει η πρόθεσή του να δώσει το πέναλτι. Είναι στιγμές που θεωρούμε πάνω στην ένταση πως μας αδίκησε, αλλά είναι φάση που βάζει τον Ολυμπιακό γρήγορα στο παιχνίδι μέσα.

Δεν ασχολούμαι με αυτό. Ίσα ίσα, μας πεισμώνει αυτό. Τα δύο πρώτα 90’ καθαρά αγωνιστικά δείχνουν την εικόνα μας. Εμείς μόνο με δουλειά θα πετύχουμε. Ίσως όλα αυτά μας κάνουν καλό, γιατί ανεβαίνει η αδρεναλίνη μας.

Εγώ τον ξέρω τον Περόνε. Είναι άψογος επαγγελματίας. Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Αλλιώς είχαν κρίνει κάποιοι άλλοι, αλλιώς τα έβλεπα εγώ. Φανταστείτε να μην είχαμε και τον Περόνε. Αυτό προσπαθούσα να πείσω όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x