Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Είμαστε κοντά στον Λεοζίνιο»

Κοντά σε συμφωνία με τον πρώην μεσοεπιθετικό της Καλλονής, Λεοζίνιο, βρίσκεται ο Ηρακλής σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο τεχνικός του, Νίκος Παπαδόπουλος.

Μια είδηση σχετικά με τις μεταγραφές έβγαλε μέσω της συνέντευξης Τύπου ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος, αναφέροντας πως ο Γηραιός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη της Καλλονής, Λεοζίνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Θεσσαλονικιών


«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Πατούσαμε καλύτερα από τον αντίπαλο στο γήπεδο. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το γκολ που δεχτήκαμε αν είχαμε καθαρό μυαλό. Τέτοια λάθη γίνονται όμως. Στάθηκε πολύ καλά η ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αν τελειώναμε καλύτερα τις φάσεις που μας δόθηκαν. Παλέψανε τα παιδιά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε, πρέπει όμως να δούμε τη συνέχεια. παίξαμε κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Πήραμε ένα βαθμό και πρέπει να ξεκουραστούμε.

Η ομάδα είναι κουρασμένη. Ευτυχής έχουμε μέρες μπροστά μας, μέχρι το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου τον κόσμο που ήρθε. Πήρε δύναμη από αυτούς η ομάδα. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να βοηθήσει τα παιδιά αυτά που δίνουν τα πάντα»
, είπε αρχικά ο Παπαδόπουλος.

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Το επόμενο παιχνίδι είναι κλειδί για να πάμε ψηλότερα. Αν το κερδίσουμε θα κοιτάμε πιο ψηλά γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε».

Για τα ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Εχω πει το κύπελλο μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Παίζουμε με έναν καλό αντίπαλο. Δεν θα είμαστε εκείνη η ομάδα που παίξαμε στο ΟΑΚΑ. Θα γίνουν δύο σημαντικά παιχνίδια και η τακτική θα δώσει την πρόκριση. Εμείς περιμένουμε να επιστρέψουν παίκτες και σίγουρα περιμένουμε και τις μεταγραφές. Θα είναι σημαντικό για την ομάδα».

Για Λεοζίνιο, Κεϊτά:
«Ο Λεοζίνιο είναι πολύ κοντά για να «τελειώσει» η μεταγραφή του. Εγώ για τους δύο παίκτες είπα είναι στη λίστα. Δεν χάθηκε και ο κόσμος αν ο Κεϊτά πάει αλλού, εξάλλου δεν ήταν πρώτος στη λίστα με τους χαφ που θέλουμε».

Για τις αλλαγές: «Ήθελα να κάνω πιο μπροστά την αλλαγή, αλλά είχαμε ένα θέμα με τον Καρασαλίδη, είχε ένα χτύπημα και δεν ξέραμε αν είναι οκ. Ήθελα να κάνω πιο επιθετική την ομάδα, όμως εκεί χάσαμε τον χρόνο με τον Τέλη».

Για μεταγραφές και αν αυτές καθυστερούν: «Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε κάποιους παίκτες. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Ο πρόεδρος μιλάει με τους παίκτες, είναι σε διαπραγματεύσεις. Το σημαντικό είναι να γυρίσουν πίσω τα παιδιά του ρόστερ μας που έχουν μικροπροβλήματα. Πιστεύω θα έχω κάποιους από αυτούς στο επόμενο παιχνίδι. Ένας που θα έρθει δεν θα χρειαστεί χρόνο. Ξέρει καλά το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x