Super League 2

Παπαδόπουλος: «Καταφέραμε κάτι που φαινόταν απίστευτο, άλλη ομάδα θα είχε διαλύσει»

Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο ΟΦΗ μέχρι να φτάσει στην άνοδο θυμήθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετά την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Τι είπε για την πιθανότητα να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε μετά την άφιξη του ΟΦΗ στο Ηράκλειο:
Για την εξασφάλιση της ανόδου: «Εξασφαλίσαμε αυτό που θέλαμε. Είναι μεγάλη η χαρά όλων. Αυτό ήταν το ζητούμενο. Μέσα από τις δυσκολίες καταφέραμε κάτι που στη διάρκεια του πρωταθλήματος φαινόταν απίστευτο».

Για την υποδοχή τους από τον κόσμο: «Ο κόσμος του ΟΦΗ πάντα είναι περήφανος. Αυτό θέλει για την ομάδα του. Να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει. Είναι δική μου χαρά που νιώθουν περήφανοι για την ομάδα τους».

Για τον στόχο της πρωτιάς: «Πάντα ο στόχος είναι η πρώτη θέση. Αυτός ήταν ο στόχος γιατί εκεί πρέπει να είναι ο ΟΦΗ».

Για το τι κράτησε τον ΟΦΗ στις δύσκολες καταστάσεις: «Ο χαρακτήρας των παικτών, ο κόσμος που στήριξε αυτή την προσπάθεια στη δύσκολη στιγμή. Εκεί φάνηκε πραγματικά το μέταλλο αυτή της ομάδας. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχε διαλύσει».

Για την πρόθεση της διοίκησης να παραμείνει στα ηνία της ομάδας: «Θα το συζητήσουμε από αύριο και θα δούμε. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω τώρα πάνω σε αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ δεν πρέπει να ξανακάνει τα ίδια λάθη που έκανε πριν λίγα χρόνια και να βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Είναι λίγο περίεργο για μένα να πανηγυρίζω για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x