Super League 2

Παπαδόπουλος: «Μας έκλεψαν δύο βαθμούς»

Απογοητευμένος με την λανθασμένη απόφαση του διαιτητή να δώσει πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα και να κρίνει ουσιαστικά το αποτέλεσμα, εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ως κλοπή χαρακτήρισε την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός των Κρητικών υποστήριξε πως ο διαιτητής έβαζε την ομάδα του μετά το προβάδισμα που πήρε με φάουλ μέσα στην περιοχή, ενώ χαρακτήρισε τους παίκτες του μάγκες.

Αναλυτικά

«Μπήκαμε νωθρά στο ματς αλλά μετά είχαμε ένα σωστό πλάνο. Είχαμε ευκαιρίες και θα ερχόταν το γκολ, όπως και έγινε. Στο ημίχρονο έπρεπε να ηρεμήσω τους παίκτες μου. Βάλαμε το γκολ και ήταν υπέρ μας τα πράγματα.

Λογαριάζαμε όμως χωρίς άλλους ανθρώπους που κάναν αυτό που έκαναν, είναι δύσκολο να μιλήσω γι΄αυτό. Ο ρέφερι έδινε φάουλ που δεν ήταν και είμαι 101% σίγουρος οτι δεν είναι πέναλτι. Μπορούσαμε να κερδίσαμε το ματς και είναι κρίμα για την προσπάθεια. Ο ΟΦΗ πρέπει να έχει μάγκες παίκτες και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Μας αφήνει πίσω η ισοπαλία αυτή αλλά θα προσπαθήσουμε να πάμε την ομάδα εκεί που αξίζει. Κάνανε υπέρ προσπάθεια οι παίκτες αλλά σήμερα τους κλέψανε δύο βαθμούς. Είμαι προπονητής και πρέπει να είμαι ψύχραιμος. Ως παίκτης έχω πληρώσει, και με τον ΟΦΗ, τα νεύρα μου.».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x