Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος χαρακτήρισε απαραίτητη τη νίκη επί του Λεβαδειακού για τον ΟΦΗ, σημειώνοντας τα πολλά προβλήματα αλλά και την εμπιστοσύνη του σε όσους παίξουν!

Ο ΟΦΗ καλείται να πάρει την δεύτερη του νίκη στην Σούπερ Λίγκα, στο εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό, για τη 10η αγωνιστική και ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα του OFITV για την εν λόγω αναμέτρηση.

Με τον έμπειρο τεχνικό των «ομιλιτών» να επισημαίνει την αναγκαιότητα της κατάκτησης του «τριπόντου» και τα προβλήματα τραυματισμών που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το μηδέν παθητικό του ΟΦΗ στα τελευταία ματς…

Aναλυτικά όσα είπε ο Παπαδόπουλος
:

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Παίζουμε με μια ομάδα που τον τελευταίο καιρό παίζει πιο επιθετικά, ενώ θα βρίσκεται και στην έδρας της. Είναι και ομάδα με πάρα πολύ ύψος, κάτι που εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Παρόλ’ αυτά μετά το κακό αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε, διότι χρειαζόμαστε τους βαθμούς πριν τη διακοπή. Πιστεύω ότι η ομάδα ετοιμάστηκε κατάλληλα όλη την εβδομάδα, βοηθήσαμε τους παίκτες ψυχολογικά μετά το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα και θέλουμε να πάμε, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τις απουσίες: «Είναι πολλά τα προβλήματα, όταν δηλώναμε τους Βουό και Ποτουρίδη να εκτίσουν εδώ την ποινή τους, πως θα ακολουθούσαν και τόσοι τραυματισμοί. Είναι πολλές απώλειες μαζί, όμως έχω πει πολλάκις πως έχω εμπιστοσύνη σε όλο το ρόστερ. Όσοι παίξουν θα ανταποκριθούν και θα έχουμε καλή απόδοση και καλό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός πως ο ΟΦΗ δεν έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια
: «Είναι σίγουρα ικανοποιητικό, αν και στο τελευταίο ματς ο Απόλλων έκανε δυο φάσεις για να σκοράρει. Δεν είχαμε διάρκεια και καθαρό μυαλό κι αυτό με ανησύχησε. Δουλεύουμε σε όλους τους τομείς, σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Νομίζω πως η ομάδα δείχνει βελτίωση σε πολλά σημεία. Παίζει σημαντικό ρόλο η ισορροπία σε όλες τις γραμμές καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και να μην έχουμε κενά διαστήματα, όπως έχει συμβεί ως τώρα».

Δείτε εδώ το βίντεο
:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x