Ως την καλύτερη ομάδα της φετινής Football League χαρακτήρισε τον ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός των κρητικών, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΡΗΤΗ TV, αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και στο αν ο ΟΦΗ έχει τα απαραίτητα εφόδια για να κερδίσει την άνοδο και να επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ:

Για το πρωτάθλημα της Football league:
«Το πρωτάθλημα της Football league είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, καθώς έχει παιχνίδια με ειδικές συνθήκες. Εμείς κοιτάζουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Μέσα από το καλό ποδόσφαιρο, να έρθει η νίκη. Αυτή είναι η κουλτούρα των φιλάθλων μας. Αυτή είναι η κουλτούρα του ΟΦΗ. Δεν μπορεί ο ΟΦΗ να μην παίζει καλά. Ίσως μπορεί να γίνει και αυτό σε κάποια παιχνίδια. Να έχουμε δηλαδή μια τέτοια τακτική και στρατηγική, που να παίξουμε μόνο για το αποτέλεσμα».

Για το πώς βλέπει το φετινό πρωτάθλημα της Football league:
«Εγώ ελπίζω η κατηγορία να μην είναι όπως πέρσι. Θεωρώ ότι φέτος θα είναι πιο δυνατό και ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Πέφτουν έξι ομάδες και αυτό είναι καλό, γιατί θα έχουν κίνητρο, για να μην χάσουν την κατηγορία. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι από όλους. Αυτό πιστεύω εγώ. Με καλή αρχή, καλή ψυχολογία και θετική ενέργεια όλων, που είναι γύρο από την ομάδα, πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εκεί που πρέπει».

Για το αν η ομάδα του ΟΦΗ έχεις τις προϋποθέσεις για να τα καταφέρει:
«Η ομάδα έχει τα εφόδια και αυτό φαίνεται. Είμαστε ένα καλό γκρουπ και μια καλή οικογένεια. Όποιος πάει να λοξοδρομήσει τον επαναφέρουμε. Πάντα θα υπάρχουν τέτοια. Για μένα είναι σημαντικό ότι όλοι έχουν καταλάβει το στόχο της ομάδας και θα δώσουν όλο τους το είναι για να το πετύχουν».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ