Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο της ζωής μου»

«Γεμάτος» αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Δημήτρης Παπαδόπουλος όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM στο ειδικό Event στο Athens Metro Mall για την παρουσίαση του PES 2018.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έγραψε προ ημερών τον επίλογο σε μία αξιόλογη καριέρα και τώρα σχεδιάζει το επόμενο βήμα του, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM στο ειδικό event στο Athens Metro Mall για την παρουσίαση του PES 2018.

«Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο της ζωής μου. Τώρα αρχίζει το δεύτερο. Είναι χορτασμένος. Σίγουρα μου λείπει ήδη το ποδόσφαιρο, αλλά έχω κάποιες σκέψεις για το τι θα κάνω. Πήρα την απόφαση να σταματήσω έχοντας μια γεμάτη καριέρα κι από εδώ και πέρα έχω βρει τι θέλω να κάνω. Είναι μια μεταβατική περίοδος για να καταλήξω σε αυτό που θέλω να κάνω. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι κατασταλαγμένος, να ξέρει τι θα πρέπει να κάνει τώρα που δεν έχει τι να κάνει. Πρέπει να είσαι ενεργός, να μαθαίνεις πράγματα και να είσαι κοντά στο ποδόσφαιρο ή να κάνεις κάτι άλλο», τόνισε στους Κώστα Βαϊμάκη και Γιάννη Τσαούση.

Όσο για το πώς πήρε την απόφαση να σταματήσει, είπε: «Τα τελευταία 2-3 χρόνια καταλάβαινα πως δεν ήταν ίδιες οι δυνάμεις μου και έκανα επιλεκτικά κάποια τρεξίματα στους αγώνες. Ο κ. Χάβος, βέβαια, πέρσι μας έβαζε να τρέχουμε πολύ (γέλια)».

Τέλος, αποκάλυψε πως ειδικά παλαιότερα υπήρξε και ο ίδιος δεινός παίκτης του Pro. «Έπαιζα πολύ PES. Θυμάμαι ήταν πολύ καλός ο Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό και γίνονταν μεγάλα ματς. Κι ο Κατσουράνης ήταν πολύ καλός. Εγώ έπαιρνα και τον εαυτό μου στο παιχνίδι και τον έκανα αλλαγή (γέλια). Βέβαια έκανα και τις αλλαγές μου για να με φτιάξω όπως ήθελα. Με έβαζα μπροστά στο 4-4-2, όχι στα πλάγια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x