Super League 2

Παπαδόπουλος: «Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια, αντιδράσαμε μετά το κακό αποτέλεσμα στο Κύπελλο»

Ικανοποιημένος από το... διπλό στα Χανιά και την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, εμφανίστηκε ο τενχικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ικανοποιημένος για την νίκη και την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του μετά τον αποκλεισμό από τον Αιολικό στο Κύπελλο, εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος λίγο μετά τη νίκη επί των Χανίων.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης έδωσε την υπόσχεση πως η ομάδα του θα είναι καλύτερη στη συνέχεια όταν και θα αποκτήσει ρυθμό, μετά τα συνεχόμενα ματς που θα δώσει.

«Μία σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Σε γενικές γραμμές το ματς ήταν ισορροπημένο. Θα έλεγα ότι τα πλεονεκτήματά μας με την ποιότητα των παικτών που έχουμε φάνηκαν σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού, όπως αυτή του κερδισμένου πέναλτι. Θεωρώ ότι στα τελευταία λεπτά αδικαιολόγητα γυρίσαμε πίσω. Αυτό έχει να κάνει σίγουρα με την πίεση του αποτελέσματος και κυρίως με τον ρυθμό και τη διάρκεια που επιζητούμε να έχουμε στις επόμενες αγωνιστικές. Περιμέναμε ότι δεν θα είναι τόσο καλό ποιοτικά ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας. Είναι επηρεασμένες όλες οι ομάδες από την καθυστέρηση του πρωταθλήματος, έτσι και εμείς.

Αντιδράσαμε πολύ καλά έπειτα από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα που είχαμε στο Κύπελλο, για τον μοναδικό στόχο που έχουμε το πρωτάθλημα και να αλλάξουμε κατηγορία. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια και για τη νίκη. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, πρέπει να το πιστέψουμε παραπάνω και να κρατήσουμε και τον στόχο μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στα Χανιά, που έχουν μία καλή ομάδα, που θα είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα και στον φίλο μου Αλέκο Βοσνιάδη, ό,τι καλύτερο»
, ανέφερε αρχικά.

Για το πόσο δύσκολο ήταν για τις ομάδες το διάστημα της διακοπής: «Για όλες τις ομάδες και όλους τους προπονητές είναι πολύ δύσκολο. Εμείς εκεί που είχαμε φρεσκάρει και φορμάρει την ομάδα, πάλι διεκόπη το πρωτάθλημα. Είναι όντως πολύ δύσκολο να κρατήσεις τους παίκτες σου, να τους έχεις σε ρυθμό. Πιστεύω ότι αφού ξεκίνησε ξανά το πρωτάθλημα ότι μετά από 2-3 αγωνιστικές θα βρούμε πάλι τον ρυθμό μας και θα είμαστε μια πολύ καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, με περισσότερες φάσεις, καλύτερο ποδόσφαιρο και περισσότερες τελικές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x