Super League 2

Παπαδόπουλος: «Το σκορ του ματς τα λέει ολα»

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του ΟΦΗ στην εύκολη νίκη επί του Παναιγιαλείου έμεινε ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο δεν μπορούμε να πούμε πολλά, καθώς το σκορ τα λέει όλα. Σκοράραμε γρήγορα και αυτό ήταν το ζητούμενο, μετά έγιναν όλα πιο εύκολα. Παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο και είμαι ευχαριστημένος. Θέλαμε σήμερα να πανηγυρίσουμε την άνοδό μας, αλλά θα το κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Η ομάδα βγάζει υγεία, παίζει καλό ποδόσφαιρο, βάζει γκολ και ευχαριστιέται ο κόσμος».

Για την αποβολή του Μάνου: «Ο Μάνος έχει ένα πρόβλημα στο πέλμα και τον δυσκολεύει στους τελευταίους αγώνες. Ήταν εντολή δική μου να μείνει έξω για να το ξεπεράσει. Έκανε υπερπροσπάθεια τις προηγούμενες ημέρες, τον βοηθούσαν οι γιατροί και ήταν εντολή δική μας να πάρει τη δεύτερη κίτρινη».

Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Πόντου: «Έχουμε καλή ομάδα και εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Το μόνο που μας απασχολεί είναι ο αγωνιστικός χώρος στην Καλαμαριά. Είναι μια καλή ομάδα από αυτές με τη μεγαλύτερη δυναμική από όσες έχουμε να αντιμετωπίσουμε μέχρι το τέλος».

Για όσα εξωαγωνιστικά ακούγονται εσχάτως και έχουν στο επίκεντρο τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ ξεπέρασε τα προβλήματά του, έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, την καλύτερη άμυνα, τον πρώτο σκόρερ, βάζει γκολ και νικά. Εμείς δεν ασχολούμαστε με τίποτα άλλο παρά μόνο με αυτά που γίνονται εντός γηπέδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x