Stoiximan Super League

Παπαγιαννόπουλος: «Δεν αντιμετωπίζω τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ ως εκδίκηση»

Ως μεγάλη χαρά, χωρίς καμία διάθεση για εκδίκηση, χαρακτήρισε την πρόκριση της Έστερσουντ επί του ΠΑΟΚ, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.

Ως το καλύτερο καλοκαίρι της καριέρας του χαρακτήρισε το φετινό ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.

Ο αμυντικός της Έστερσουντ, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην σουηδική ιστοσελίδα ''aftonbladet.se'', τόνισε πως μπορεί η πρόκριση επί του ΠΑΟΚ να του έδωσε μεγάλη χαρά, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν την χαρακτηρίζει ως εκδίκηση εις βάρος της πρώην ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την μέχρι τώρα πορεία του στην Έστερσουντ:
«Είναι ίσως το καλύτερο καλοκαίρι που έχω βιώσει στην καριέρα μου. Κατ 'αρχάς, αποκλείσαμε τον παλιό μου προπονητή (σ.σ. Τούντορ) και στη συνέχεια την πρώην ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως είμαι χαρούμενος γιατί θα παίξουμε στο Europa League...»

Για το αν αντιμετώπισε τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ ως εκδίκηση:
«Εγώ δεν το είδα ως εκδίκηση, αλλά ως μεγάλη χαρά που αντιμετώπισα τον ΠΑΟΚ. Είχα πολλούς φίλους και την οικογένεια μου από την Ελλάδα που δεν πιστεύουν ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς μετά το 1-3 στο πρώτο ματς».

Για το ποια χώρα θα διάλεγε να εκπροσωπήσει ανάμεσα στην Σουηδία και την Ελλάδα:
«Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει η σειρά μου σύντομα να κληθώ. Ποια χώρα θα εκπροσωπήσω από τις δύο, δεν είναι κάτι που μπορώ να σκεφτώ τώρα, υπάρχουν δύο καλές ομάδες θα πρέπει να το σκεφτώ δύο φορές...»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x