Δηλώσεις στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης της Λαμίας στη φυσική της έδρα έκανε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Φθιώτιδας, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως ο επόμενος στόχος είναι η εδραίωση του συλλόγου στη Σούπερ Λίγκα.

«Είχαμε βάλει στόχο όταν ανέλαβα την ομάδα η Λαμία να παίξει στη Σούπερ Λίγκα, θέλει πολύ κόπο και τρέξιμο αλλά είχαμε την ευχαρίστηση να δούμε το στόχο μας να πραγματοποιείται και σήμερα είναι μία σπουδαία μέρα γιατί η Λαμία θα παίζει στην έδρα της, με τον κόσμο της δίπλα. Ο Δήμος έτρεξε, προσπάθησε, βοηθήσαμε και εμείς και όπως υποσχεθήκαμε στους φιλάθλους όλα είναι έτοιμα για να παίξει η ομάδα στη φυσική της έδρα. Η Λαμία είναι μια ποδοσφαιρική επαρχιακή δύναμη, η πόλη της Λαμίας και η ευρύτερη περιοχή αγαπούν την ομάδα και τώρα έχουν την ευκαιρία να τη δουν στη Σούπερ Λίγκα. Στόχος μας είναι να εδραιωθούμε στη Σούπερ Λίγκα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ