Stoiximan Super League

Παπαθανασάκης: «Να γίνει ο Ηρακλής η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα»

Πρώτη ομάδα στην Ελλάδας με ένα καθαρό ποδόσφαιρο θέλει να δει ο Σπύρος Παπαθανασάκης τον Ηρακλή, ενώ τόνισε ότι περισσότερο από τη σημερινή νίκη θέλει την επικράτηση κόντρα στην ΑΕΚ.

Την πίστη που είχε για την επικράτηση του Ηρακλή μέσα στην Τούμπα αποκάλυψε ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης τονίζοντας ότι τώρα θέλει πολύ περισσότερο τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ μέσα στο «Καυτανζόγλειο».

Παράλληλα, ο ισχυρός παράγοντας του «Γηραιού» μίλησε για το όραμά του για την ομάδα λέγοντας ότι θέλει ο Ηρακλής να γίνει ο καλύτερος στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Σιγά-σιγά θα γίνουμε καλύτεροι. Το θέλαμε πάρα πολύ το σημερινό ματς, για τον κόσμο μας. Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα που τη σέβομαι, έχει έναν καλό πρόεδρο, αλλά ξέραμε πως μπορούσαμε να τους κερδίσουμε».

Για το τι περιμένει από τους οπαδούς του Ηρακλή: «Περιμένω να την αγαπάνε, να μας βοηθήσουν. Πολύ περισσότερο από αυτό το ματς, θέλω να κερδίσουμε την ΑΕΚ στο γήπεδό μας. Τα παιδιά παίξανε για την ομάδα, τώρα θέλω τον κόσμο να έρθει και να βοηθήσει αυτά τα παιδιά, είναι νέα παιδιά κι αυτό που κάνανε δεν ήταν εύκολο».

Για το όραμά του για τον Ηρακλή: «Θέλω να φτιάξουμε ομάδα, θα σας πω τα όνειρά μου. Θέλω να γίνουμε η πρώτη ομάδα της Ελλάδας. Μπορεί να μην το κάνουμε φέτος, του χρόνου, αλλά σε 3-4 χρόνια να είμαστε η καλύτερη ομάδα με ένα καθαρό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x