Super League 2

Παπαθανασάκης: «Σε 3 χρόνια θα μας μάθει όλη η Ευρώπη»

Αποφασισμένος για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον σε Ελλάδα και Ευρώπη, εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης.

Δεν κρύβουν πλέον στον Ηρακλή την πεποίθηση τους να κάνουν μεγάλα πράγματα εντός αλλά και εκτός συνόρων, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και σε συνέντευξη του ο μεγαλομέτοχος του Γηραιού, Σπύρος Παπαθανασάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Libero FM:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Άφησα τα παιδιά στο τραπέζι και πήγα ένα περίπατο. Είναι μεγάλη νύχτα. Κάναμε χαρούμενους όλους τους φίλους του Ηρακλή. Θέλω να τελειώσουμε τη δουλειά που αρχίσαμε. Να κάνουμε τον κόσμο πολύ χαρούμενο. Η ομάδα έχει χαρακτήρα. Και ο χαρακτήρας της ομάδας και των προπονητών θα μας οδηγήσει στην επιτυχία», ανέφερε αρχικά.

Για την επίθεση που δέχτηκε: «Δεν τους αρέσει να χάνουν. Είχαν μεγάλο στόμα. Πήγαν να κάνουν κάτι, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι».

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Κάποιος μας φυλάει. Πίστευα ότι θα κερδίσουμε».

Για τον προπονητή της ομάδας: «Ο Παπαδόπουλος είναι κύριος και εξαιρετικός».

Για τον κόσμο: «Απίθανο αυτό που έκανε ο κόσμος. Μας βοήθησε πάρα πολύ και τώρα είναι στους δρόμους για να γυρίσει στο σπίτι του».

Για την επόμενη ημέρα: «Θέλω να δημιουργήσω μία σταθερή ομάδα και γι’ αυτό έχω και αύριο συναντήσεις με τους δικηγόρους και τους λογιστές για να πάρουμε την άδεια. Θέλω να δώσω ζωή για πάντα στον Ηρακλή. Πιστεύω ότι σε τρία χρόνια θα μας μάθει όλη η Ευρώπη. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία μας ανάσα για να πετύχουμε».

Για το πριμ: «Το πριμ ήταν 20.000 ευρώ. Τώρα θα δούμε».

Για το πρόβλημα της διαιτησίας: «Είμαι λίγο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μία ομάδα που δεν θα χρωστάει πουθενά. Και θα κερδίσουμε και τους διαιτητές, όπως κάναμε και σήμερα».

Για την δική του συνεισφορά στην ομάδα: «Τα λεφτά δεν είναι το παν σε μία ομάδα. Ο κόσμος και ο χαρακτήρας της ομάδας είναι το σημαντικότερο».
Για το τι έκανε στο χαμένο πέναλτι του Κόρμπου: «Αν ήμουν στους Ολυμπιακούς, θα έπαιρνα το χρυσό μετάλλιο. Έτρεξα σφαίρα, πήδηξα εμπόδια, αγκάλιασα όποιον έβρισκα δίπλα μου».

Επιμέλεια: Μιχάλης Λιάλιαρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x