Stoiximan Super League

Παππάς: «Θα οριστώ σε παιχνίδι το Σαββατοκύριακο»!

Σίγουρος ότι το ερχόμενο Σαβ/κο θα οριστεί σε κάποιο παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας δηλώνει στο περιβάλλον του ο Ανδρέας Παππάς, κάτι που αν συμβεί, απειλεί να τινάξει εκ νέου το πρωτάθλημα στον αέρα.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, στην οποία αναφερόταν στον Κύρο Βασσάρα και στο αν θα αντέξει τις πιέσεις που δέχεται για να επιστρέψουν οι «κομμένοι» διαιτητές. Μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ένας από αυτούς είναι ο Ανδρέας Παππάς, ο οποίος -σύμφωνα με δημοσιεύματα- ετοιμάζεται να ξαναπιάσει σφυρίχτρα. Μάλιστα, το δηλώνει και ο ίδιος Αθηναίος ρέφερι, τονίζοντας στο περιβάλλον του πως «επιστρέφω και θα οριστώ σε παιχνίδι το Σαββατοκύριακο».

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport υπέρ της επιστροφής των «κομμένων» διαιτητών είναι ο αρχιδιαιτητής, Δημήτρης Γκρούτσης, κάτι βέβαια που βρίσκει αντίθετο τον Δημήτρη Σαραϊδάρη. Θα έχει ενδιαφέρον για το αν θα επιμείνει ο πρώτος, αφού σε μία τέτοια περίπτωση, τη λύση θα κληθεί να δώσει ο επιδιαιτητής, Κύρος Βασσάρας.

Σε περίπτωση, πάντως, που συμβεί κάτι τέτοιο αναμένονται αλυσιδωτές αντιδράσεις από ομάδες και παράγοντες, οι οποίοι είχαν ενστάσεις για την επιστροφή του κ. Παππά και απειλείται να… τιναχθεί εκ νέου το πρωτάθλημα στον αέρα!

Άλλωστε, υπενθυμίζεται ότι μιλάμε για τον πιο πολυσυζητημένο ρέφερι της περσινής σεζόν, ο οποίος ήταν εκείνος που δεν ξεκίνησε ποτέ το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο, ενώ πρωταγωνίστησε και στο επεισοδιακό ματς Κυπέλλου (που εντέλει διέκοψε) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x