Euro 2024

«Παράδειγμα προς μίμηση ο Βράνιες»!

Ο προπονητής της Βοσνίας, Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς έπλεξε το εγκώμιο του Όγκνιεν Βράνιες της ΑΕΚ με αφορμή την αυταπάρνηση που δείχνει κάθε φορά στην εθνική του.

Τον Όγκνιεν Βράνιες (και τον Έντιν Τζέκο) αποθέωσε ο προπονητής του στην εθνική Βοσνίας.

Ο Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς έσταξε μέλι για τη συμπεριφορά του αμυντικού της ΑΕΚ, με αφορμή το γεγονός πως κάθε φορά που αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος (όπως και με τα κιτρινόμαυρα) δίνει και την… ψυχή του.

«Θα ήθελα να φέρω το παράδειγμα του Τζέκο και του Βράνιες. Θα μπορούσαν να μείνουν να ξεκουραστούν με τις οικογένειές τους , αλλά έρχονται και παλεύουν για την εθνική ομάδα. Κανένας από τους παίκτες δεν είναι στην εθνική για να παίζει άσχημα, αλλά η νοοτροπία μας, ειδικά μεταξύ των οπαδών είναι τέτοια ώστε μετά από κάθε νίκη, είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές και μετά από κάθε ήττα είμαστε τίποτα…».

Ερωτηθείς για το αν σκέφτηκε να αποχωρήσει από το τιμόνι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μετά την ήττα-σοκ από την Κύπρο (3-2 από 0-2), είπε: «Δεν σκέφτηκα την παραίτηση. Είμαι μαχητής σαν άνθρωπος, ήμουν μαχητής σαν παίκτης και είμαι και σαν προπονητής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x