Ισπανία

Παραδέχθηκε πως θα επέστρεφε στη Ρεάλ ο Μοράτα!

Θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια μέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ο Αλβάρο Μοράτα! «Ήμουν απελπισμένος, γιατί ήθελα να παίζω», τόνισε για τη μεταγραφή του στην Τσέλσι.

Ορθάνοιχτη κρατά την… πόρτα του για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Άλβαρο Μοράτα!

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ''Cadena Ser'', ο Ισπανός επιθετικός της Τσέλσι (που βρίσκεται στην πατρίδα του για τα φιλικά της Ισπανίας με Κόστα Ρίκα και Ρωσία) τόνισε πως θα ήθελε να επιστρέψει στη «βασίλισσα», επαναλαμβάνοντας, πάντως, ότι ήταν απεγνωσμένος το περασμένο καλοκαίρι για να φύγει, προκειμένου να παίζει περισσότερο.

«Φυσικά και θα επέστρεφα στη Ρεάλ, αλλά είναι περίπλοκο. Είχα πει στον κόουτς ότι θέλω να αγωνίζομαι περισσότερο. Είναι ανοησία να λένε πως επιθυμούσα να φύγω. Ένιωθα σημαντικός στη Μαδρίτη, αλλά ήθελα να παίζω στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ποτέ δεν είπα άσχημη κουβέντα για τη Ρεάλ και ούτε θα πω. Πάντα τους εύχομαι τα καλύτερα. Είμαι οπαδός της Ρεάλ, αλλά παίκτης της Τσέλσι», ήταν τα λόγια του Μοράτα.

Για τη ζωή στο Λονδίνο, είπε: «Έχουμε προσαρμοστεί, πλέον. Όταν έφτασα εδώ, δεν είχα πολύ χρόνο για να το σκεφτώ. Στην αρχή, δεν ήταν τόσο εύκολα όσο περίμενα. Αλλά η γυναίκα μου με βοήθησε πολύ. Πέρασα μια φάση όπου ήμουν κλεισμένος στις σκέψεις μου. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Έχω πιο ήρεμη ζωή. Βέβαια, εδώ υπάρχει περισσότερη κυκλοφοριακή συμφόρηση από ό,τι στη Μαδρίτη και μου λείπει ο ήλιος…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x