Stoiximan Super League

Παραιτήθηκε από τη Σούπερ Λίγκα ο Μπαταγιάννης!

Την παραίτησή του από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας υπέβαλε με επιστολή ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης. Προσωπικούς λόγους επικαλέστηκε για την αποχώρησή του ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Παρελθόν από τα διοικητικά της Σούπερ Λίγκας θα αποτελέσει ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοργανώτρια, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμά του.

Αυτή του την απόφαση ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν την αποδίδει στην πίεση και την αμφισβήτηση που δεχόταν (και από τους ίδιους του «ερυθρόλευκους») αλλά επικαλείται προσωπικούς λόγους.

Μάλιστα, την ανακοίνωσε με επιστολή, η οποία αναφέρει:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την παρούσα, θα ήθελα να σας ανακοινώσω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. που κατέχω μετά από απόφαση του Δ.Σ του Συνεταιρισμού μας κατά τη συνεδρίαση της 25-06-2018.

Καθαρά προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να οδηγηθώ στην παραπάνω απόφαση, με δεδομένο ότι στα ιδιαίτερα αυξημένα προβλήματα του Συνεταιρισμού, δεν έχω πλέον τη δυνατότητα λόγω των σοβαρών προσωπικών προβλημάτων, να αφιερώσω περισσότερο χρόνο για την επίλυση τους και θεωρώ ότι θα ήταν προτιμότερο για το συμφέρον του Συνεταιρισμού να με διαδεχθεί κάποιος που θα μπορεί να διαθέσει περισσότερο, ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του Συνεταιρισμού αλλά και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Παρακαλώ τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Συνεταιρισμού (σ.σ. Χρήστος Δάρας) όπως άμεσα ενεργοποιήσει τις διαδικασίες, για την εκλογή νέου Προέδρου ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία του.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού που κατά τη διάρκεια της θητείας μου συνέβαλαν στην εύρυθμη λειτουργία του Συνεταιρισμού και στη διεξαγωγή των διοργανώσεων της Σούπερ Λιγκ και να ευχηθώ καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην κάθε ΠΑΕ ξεχωριστά
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x