Stoiximan Super League

Παραιτήθηκε από την ΑΕΚ ο Δέδες, αναλαμβάνει ο Λυσάνδρου

Την παραίτησή του από την ΑΕΚ -προκειμένου να συμμετάσχει στην Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ- υπέβαλε ο Αλέξης Δέδες. Τη θέση του ως διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ θα αναλάβει ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Την επικείμενη συμμετοχή του στο διοικητικό σχήμα που θα αναλάβει τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου επιβεβαίωσε ο Αλέξης Δέδες.

Ο μέχρι σήμερα διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ υπέβαλε την παραίτησή του, ώστε να εισέλθει προσεχώς στην Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ.

Όσο για τη θέση του στην «Ένωση», θα την αναλάβει πλέον ο γνωστός νομικός και ένας από τους πιο εξειδικευμένους σε θέματα αθλητικού δικαίου στη χώρα μας, Μηνάς Λυσάνδρου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Αλέξανδρος Δέδες υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του στον πρόεδρο της ομάδας, Ευάγγελο Ασλανίδη. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή. H διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον κ. Δέδε για την προσφορά του στο διάστημα της άψογης συνεργασίας τους και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ θα αναλάβει ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου γεννήθηκε το 1980 στη Λάρνακα της Κύπρου και συνέχισε τις σπουδές του στο νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές αρχικά στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης με αντικείμενο τους Διεθνείς Αθλητικούς Οργανισμούς και στη συνέχεια στο ISDE στη Μαδρίτη με εξειδίκευση στο Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x