Stoiximan Super League

Παραιτήθηκε ο Καρυπίδης από τη Βέροια

Ένα ακόμη βήμα για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Βέροια έκανε ο Θοδωρής Καρυπίδης, υποβάλλοντας την παραίτησή του από την προεδρία του συλλόγου. Διαβάστε το μήνυμα που έστειλε.

Την παραίτησή του από την προεδρία της Βέροιας υπέβαλλε ο Θοδωρής Καρυπίδης, ο οποίος τρέχει τις διαδικασίες για τη μεταβίβαση των μετοχών του συλλόγου της Ημαθίας και τις προσεχείς ημέρες θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από αυτόν. Ως γνωστόν, αποτελεί τον ισχυρό άνδρα του Άρη που από την επόμενη σεζόν επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Ο Θόδωρος Καρυπίδης υπέβαλε σήμερα, 30 Μαϊου 2016, την παραίτησή του από την προεδρία της Π.Α.Ε. Βέροια. Ο κ. Καρυπίδης έχει δρομολογήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, το οποίο κατέχει, και τις αμέσως επόμενες μέρες θα απεμπλακεί και τυπικά από την Π.Α.Ε. Βέροια. Ως γνωστόν, αποτελεί τον ισχυρό άνδρα του Άρη που από την επόμενη σεζόν επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η δήλωσή του Θοδωρή Καρυπίδη
«Αποχωρώ από τη Βέροια με έντονα συναισθήματα, καθώς κατάγομαι από εδώ και με συνδέουν έντονοι δεσμοί με την ομάδα και τον κόσμο. Το διάστημα που βρισκόμουν στο τιμόνι της ομάδας αφοσιώθηκε ψυχή τε και σώματι στη Βέροια και προσπάθησα για το καλύτερο. Έκανα μία μεγάλη επένδυση στην ομάδα και τις υποδομές, σε δύσκολες εποχές για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, με στόχο η Βέροια να σταθεροποιήσει τη θέση της στη Super League. Φεύγοντας, παίρνω μαζί μου τις καλές στιγμές και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στη Βέροια από εδώ και πέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x