Stoiximan Super League

Παραιτήθηκε ο Παναγιωτάς από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για λόγους ευθιξίας

Το «μάρμαρο» για την κακή οργάνωση της εκδήλωσης για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ πλήρωσε ο Γιώτης Παναγιωτάς, που υπέβαλε την παραίτησή του από τη διεύθυνση επικοινωνίας και νέων μέσων της ΠΑΕ.

Την παραίτησή του –που έγινε και αποδεκτή- από τη διεύθυνση επικοινωνίας και νέων μέσων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπέβαλε ο Γιώτης Παναγιωτάς, μετά την κακή οργάνωση της εκδήλωσης για τη συμπλήρωση των 90 χρόνων του συλλόγου.

Το πρώην –πλέον- στέλεχος της ΠΑΕ με δήλωσή του τονίζει ότι οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας, αναλαμβάνοντας το μέρος της ευθύνης που του αναλογεί.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ήθελα εγώ να σας ενημερώσω πώς για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας υπέβαλα την παραίτησή μου - η οποία έγινε αποδεκτή - μετά από τη γιορτή για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, η οποία όπως εξελίχθηκε δεν είχε καμία σχέση με το πώς την οραματιστήκαμε.

Προτίμησα να αναλάβω το μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί, γιατί το θεωρώ έντιμο απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη, που μας έδωσε τη δυνατότητα απρόσκοπτα και χωρίς όρια, να δημιουργήσουμε ένα αξέχαστο βράδυ γενεθλίων.

Έπειτα από τρία χρόνια αφήνω τον ΠΑΟΚ πρωτοπόρο σε πολλούς τομείς, αλλά και με άξια στελέχη που είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουν ακόμη περισσότερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x