Stoiximan Super League

Παραλίγο να ερχόταν τον Οκτώβριο στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ λίγο είχε λείψει να αναλάμβανε την ΑΕΚ τον Οκτώβριο κι όχι δύο μήνες μετά. Τι είχε αποφασίσει ο Μελισσανίδης και ο ρόλος του Μπάγεβιτς.

Κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ από τον Οκτώβριο κι όχι τον Ιανουάριο, όπως τελικά συνέβη, είχε βρεθεί ο Μανόλο Χιμένεθ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», μετά τα αποτυχημένα αποτελέσματα με Ηρακλή (0-0) και Ολυμπιακό (3-0) ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν έτοιμος να τελειώσει τον Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ και ο τελευταίος είχε εκφράσει την πρόθεση να παραιτηθεί. Τότε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε προκρίνει τη λύση Χιμένεθ για την τεχνική ηγεσία, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πιθανώς να έπαιξε ρόλο η απουσία του για επαγγελματικούς λόγους στη Σιγκαπούρη, καθώς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θεωρούσε πως δεν έπρεπε να ληφθεί εν θερμώ απόφαση. Έτσι αφού συνομίλησε με τον «τίγρη», αλλά και με τον Γεωργιανό προπονητή διασφάλισε για λόγους ηρεμίας την παραμονή του. Όπως αποδείχτηκε, το κλίμα στην ομάδα δεν άλλαξε και με την επιστροφή του Μελισσανίδη από το εξωτερικό ο ίδιος αποφάσισε την απομάκρυνση του Κετσπάγια και την έκανε πράξη παρά τη νίκη στη Λάρισα (1-2).

Όσο για το λόγο που ακόμη και τότε δεν προσελήφθη ο Χιμένεθ; Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος. Ίσως έπαιξαν ρόλο κάποιες αρνητικές εισηγήσεις που είχε ο Μελισσανίδης για τον Ισπανό προπονητή κι αντίστοιχα οι πολύ θετικές που είχε λάβει για τον Ζοσέ Μοράις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x