Stoiximan Super League

Παραμένει… Κερκυραίος ο Γρηγορίου

Θέμα χρόνου θεωρείται η ανανέωση της συνεργασίας του Μιχάλη Γρηγορίου με την Κέρκυρα, στην οποία επιθυμούν να κρατήσουν τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν και του χρόνου.

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την ανανέωση της συνεργασίας του Μιχάλη Γρηγορίου με την Κέρκυρα για άλλο έναν χρόνο, τον τρίτο του Έλληνα τεχνικού με τους νησιώτες. Μετά την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, η διοίκηση έχει αρχίσει τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Ένα από τα πρώτα θέματα είναι και η παραμονή του κ. Γρηγορίου, ο οποίος μιλώντας στη SportDay για τη συνεργασία του με τη διοίκηση τόνισε: «Είναι εξαιρετική από την πρώτη ημέρα. Και, μάλιστα, χωρίς να με γνωρίζουν ιδιαίτερα σαν άνθρωπο. Έχουμε μία άριστη συνεργασία που αναπτύσσεται σε βάθος χρόνου. Μου ανέθεσαν εν λευκώ το ποδοσφαιρικό τμήμα και νιώθω πως τους δικαίωσα. Γιατί είδαν πρώτα με τι άνθρωπο είχαν να κάνουν και μετά με τι προπονητή. Η εκτίμηση είναι αμοιβαία και σε εξαιρετικό επίπεδο».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο παραμονή του, ο 42χρονος προπονητής απάντησε: «Την αισθάνομαι σαν κάτι δικό μου. Όχι μόνο για τα δύο χρόνια που είμαι εδώ και για τις επιτυχίες που είχαμε. Πλέον υπάρχει εκπληκτική σχέση και με τον κόσμο. Δεν μιλάω μόνο για το αγωνιστικό χώρο και τα όσα βλέπω στο γήπεδο. Στην καθημερινότητα τόσο εγώ όσο και η οικγοένειά μου απολαμβάνουμε την αγάπη του κόσμου. Αυτή την ομάδα την πήρα από τα σπάργανα. Είναι σαν ένα βρέφος που σιγά-σιγά το μεγαλώνουμε. Νομίζω πως μέχρι τώρα μεγαλώνουμε σωστά».

Εν τω μεταξύ, επιθυμία της διοίκησης είναι να κρατήσει στο ρόστερ και τη νέα σεζόν τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν, αλλά πρώτα θα πρέπει ο Ολυμπιακός να αποφασίσει αν θα τον διατηρήσει στο ρόστερ του, θα τον δώσει αλλού δανεικό ή θα τον πουλήσει σε άλλη ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x