Stoiximan Super League

Παραμένει στο «στόχαστρο» της ΑΕΚ ο Κονέ

Στον… αέρα είναι όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά το μέλλον του Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στην ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής τους γραμμής παραμένει ο Παναγιώτης Κονέ.

Ο διεθνής άσος δεν φαίνεται να είναι σίγουρος για την επόμενη σεζόν, καθώς δεν παρουσιάζεται ικανοποιημένος με την συνεργασία του με την Ουντινέζε.

Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», η επικοινωνία ανάμεσα στην «Ένωση» και την πλευρά του ποδοσφαιριστή συνεχίζει να υφίσταται εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Η υπόθεση όμως παραμένει δύσκολη για τον «Δικέφαλο», από τη στιγμή το γεγονός που ο Κονέ δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο και οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τις 800.000 €.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας χαφ παρουσιάζεται να μην είναι ευχαριστημένος με την συνεργασία του με τους «φριουλάνι», ιδιαίτερα μετά τον παραγκωνισμό του και τον δανεισμό του σε ομάδα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Αν επιστρέψει στην Ελλάδα, η ΑΕΚ μοιάζει να είναι η πρώτη επιλογή για τον διεθνή άσο, ο οποίος θέλει να έχει ρόλο βασικού στην επόμενη του ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x