Stoiximan Super League

Παραμένουν εκτός Βίτορ και Μακ, πιο χαλαρά ο Μπερμπάτοφ

Το βλέμμα του στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό -όποτε αποφασιστεί να γίνει- έχει στρέψει ο ΠΑΟΚ, μετά την πολύ σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ στην Τούμπα.

Η αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μπορεί να διήρκησε παραπάνω του αναμενομένου, αλλά η επόμενη μέρα του αγώνα με την ΑΕΚ έφερε όπως ήταν φυσικό χαμόγελα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.

Ώρες μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την «Ένωση», οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς επέστρεψαν στις προπονήσεις και χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με παιχνίδια σε μικρό χώρο και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής.

Σε ό,τι αφορά το μέτωπο των μη διαθέσιμων ποδοσφαιριστών, ο Μιγκέλ Βίτορ άρχισε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας και την Παρασκευή θα υποβληθεί σ’ επανέλεγχο για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του. Ο Ρόμπερτ Μακ που ταλαιπωρείται από ίωση έμεινε στο σπίτι του, ενώ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα, αλλά σε μειωμένη ένταση.

Η προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό θα συνεχιστεί αύριο με προπόνηση στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x