Stoiximan Super League

Παραμένουν… σε αναμμένα κάρβουνα!

Ο Ηρακλής είναι ζωντανός και το θρίλερ για Λεβαδειακό κι Αστέρα συνεχίζεται. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν με τον Βασιλείου, όμως οι Αρκάδες τσίμπησαν εκτός έδρας βαθμό με γκολάρα του Μανιά (1-1).

Συνεχίζεται το καρδιοχτύπι για Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης, καθώς η μάχη τους δεν έβγαλε νικητή (1-1).

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στην Βοιωτία με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες, όμως είτε δεν σημάδευαν σωστά είτε έβρισκαν σε ετοιμότητα τους τερματοφύλακες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα κι άνοιξαν το σκορ με ωραίο τελείωμα του Βασιλείου (58’). Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση της ομάδας του Βεργέτη, που έκανε το ντεμπούτο του, με πανέμορφη προβολή του Μανιά (68’). Για σχεδόν 20λεπτά αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο οι Αρκάδες, λόγω αποβολής του Ιγκλέσιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 73ο λεπτό.

Έτσι, ο Αστέρας έφτασε τους 21 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 12η θέση με την Λάρισα. Στους 18 έφτασε ο Λεβαδειακός. Ο Ηρακλής που βρίσκεται στην 15η θέση απέχει πέντε απ’ τους Αρκάδες, που νιώθουν αρκετά πιο safe, και δύο απ’ τους Βοιωτούς.

To ματς:



Τρελό ρυθμό είχε το παιχνίδι στο ξεκίνημά του. Παρά την έντονη βροχόπτωση τόσο ο Λεβαδειακός, όσο και ο Αστέρας μπήκαν δυνατά στο ματς. Η μπάλα στο πρώτο 20λεπτο πήγαινε πάνω-κάτω και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για να ανοίξουν από νωρίς το σκορ, όμως οι γκολκίπερ ήταν σε ετοιμότητα.

inner

Το πέρασμα των λεπτών βρήκε τους Αρκάδες να θέλουν να παγώσουν τον ρυθμό κρατώντας για περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους. Οι Βοιωτοί απάντησαν ψάχνοντας τις αντεπιθέσεις. Στα τελευταία λεπτά πριν το ημίχρονο το παιχνίδι «χάλασε» με τους παίκτες των δύο ομάδων να κάνουν πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή και τους προπονητές να πηγαίνουν με… νεύρα στα αποδυτήρια.

Καλύτερα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός. Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν γρήγορα την μπάλα και πατούσαν με άνεση την αντίπαλη περιοχή, ενώ απειλούσαν και στις στημένες φάσεις. Μια, δυο, τρεις και το γκολ για τους Βοιωτούς ήρθε ύστερα από κάθετη του Σεζίνιο στον Βασιλείου και ωραίο τελείωμα του δεύτερου (58’). Τα λεπτά περνούσαν με τον Αστέρα να δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει, όμως σε μια ανύποπτη φάση ο Μανιάς έκανε την… ζημιά και με υπέροχη προβολή απάντησε (68’) κάνοντας το 1-1.

inner

Τα… αίματα άναψαν για τα καλά μετά την ισοφάριση, ενώ οι Αρκάδες έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ιγκλέσιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα (73’). Το τελευταίο διάστημα βρήκε τον Λεβαδειακό να προσπαθεί με γεμίσματα να φτιάξει φάσεις, όμως η ομάδα του Στάικου Βεργέτη διατήρησε την ψυχραιμία της και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα παίρνοντας τον βαθμό (1-1).



Οι συνθέσεις:



Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ουόν, Μιλιάζες, Nιάσε, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Βασιλείου (90’ Καψάσκης), Γιουσούφ (81’ Γιακουμάκης), Ζεζίνιο (71΄ Σουμπίνιο)

Στον πάγκο: Δασκαλάκης, Βούρος, Μεντί, Τριποτσέρης

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης):
Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Γκαΐντουτσικ, Σελίν, Τσουκαλάς (67’ Δημούτσος), Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (61’ Ιωαννίδης), Φαρίνια (75’ Χαμντανί), Μανιάς

Στον πάγκο: Κυριακόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Αθανασιάδης, Κότσιρας

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x