Stoiximan Super League

Παραμένουν στα κυανόλευκα Περόνε, Μοντέιρο

Στον Ηρακλή και επίσημα θα αγωνίζονται και τη νέα περίοδο οι Εμάνουελ Περόνε και Ζορζ Μοντέιρο.

Οι «κυανόλευκοι» ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους δύο παίκτες για τον επόμενο χρόνο, «σφραγίζοντας» τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί με αμφότερους τις προηγούμενες μέρες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας για ένα ακόμα χρόνο, με τους ποδοσφαιριστές μας Εμάνουελ Περόνε και Ζορζ Μοντέιρο, οι οποίοι πιστεύουμε ότι θα αποτελέσουν βασικά "γρανάζια" στη μηχανή της ομάδας μας τη φετινή σεζόν και θα την οδηγήσουν σε επιτυχίες.

Η ποδοσφαιρική αξία και οι ικανότητες του "Μανώλη" είναι αδιαμφισβήτητες, και το έχει αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο στα δύο χρόνια που βρίσκεται στον Ηρακλή. Πιστεύουμε ότι και φέτος θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του και με την εμπειρία του θα βοηθήσει όλη την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Όσον αφορά τον Μοντέιρο, ο οποίος ήρθε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο, πιστεύουμε ότι τη φετινή σεζόν θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να αποδείξει την πραγματική του αξία και να δικαιώσει την επιλογή μας στο πρόσωπό του».

Αμέσως μετά την υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου του, ο Εμάνουελ Περόνε τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που το θέμα μου λύθηκε θετικά και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Ηρακλή. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και η χρονιά που έρχεται να είναι γεμάτη με επιτυχίες».

Από την πλευρά του, ο Ζορζ Μοντέιρο δήλωσε τα εξής: «Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στο σπίτι μου, τον Ηρακλή. Χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να είμαι μέλος αυτού του μεγάλου και ιστορικού σωματείου και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου με πολύ καλές εμφανίσεις».


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x