Ελλάδα

Παραμένουν στην ΕΠΟ Δέδες, Βρύζας και Φιλιππούσης

Σταθερά τις θέσεις τους στην ΕΠΟ, διατηρούν οι Αλέξης Δέδες, Ζήσης Βρύζας και Ιάκωβος Φιλιππούσης, μετά από εισήγηση του προέδρου της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένου.

Οι Αλέξης Δέδες, Ζήσης Βρύζας και Ιάκωβος Φιλιππούσης, παραμένουν στα πόστα τους, μετά από εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου την οποία επικύρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο.

Έτσι, ο Αλέξης Δέδες θα συνεχίσει στο πόστο του εκτελεστικού γραμματέας, διατηρώντας τη θέση που είχε κατά τη θητεία της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, ενώ ο Ζήσης Βρύζας θα διατηρήσει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Εθνικής Ομάδας.

Επιπλέον, ο Ιάκωβος Φιλιππούσης προσελήφθη στη θέση του διευθυντή επικοινωνίας, ενώ οι Νίκος Μπάρτζης και Αλέξανδρος Χολέβας θα είναι στη νομική υπηρεσία της ομοσπονδίας και οι Χαράλαμπος Ζελενίτσας και Θωμάς Μεταξάς στη διεύθυνση Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου.

Το Δ.Σ. της ΕΠΟ αποφάσισε επίσης να πάει σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 30 Οκτωβρίου, έπειτα από αίτημα 29 ΕΠΣ και 9 ΠΑΕ. Το θέμα της Γ.Σ. θα είναι η παράσταση της ΕΠΟ ως πολιτική αγωγή στη δίκη για την «κάρτα υγείας».

Επίσης το Δ.Σ. της ΕΠΟ, κατάργησε την «τεχνική επιτροπή» και προχώρησε στη σύσταση της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, στην οποία θα συμμετέχουν οι Παναγιώτης Παπαχρήστος, Κωνσταντίνος Βρακάς, Άγγελος Δανιήλ, Αθανάσιος Τρομπούκης, Γεώργιος Πανίδης, Γεώργιος Χατζησαρόγλου, Γεώργιος Παπαντζίμας, Πέτρος Κυρζόπουλος.

Μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε η διεξαγωγή εκτός έδρας φιλικού της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη του Κατάρ στις 20 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x