Stoiximan Super League

Παραμένουν στο «κάδρο» Λεμονής-Λουτσέσκου

Καμία εξέλιξη δεν προκύπτει από το εξωτερικό όσον αφορά το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό, με τον Τάκη Λεμονή και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχουν κάθε μέρα μεγαλύτερες πιθανότητες.

Οι μέρες περνούν, η έναρξη της προετοιμασίας στον Ολυμπιακό πλησιάζει και οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται εν αναμονή εξελίξεων στην ευρωπαϊκή αγορά όσον αφορά το θέμα προπονητή.

Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει καμία σοβαρή εξέλιξη στη συγκεκριμένη υπόθεση, με τους Πειραιώτες να περιμένουν ένα… ντόμινο στην Ισπανία για να προχωρήσουν και εκείνοι τις συζητήσεις τους.

Από την Primera Division έχουμε τα εξής: η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε την παραμονή του Εσκριμπά, η Μπέτις έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Κίκε Σετιέν, η Μπιλμπάο ανακοίνωσε τον Χοσέ Άνχελ Θιγάντα, η Σεβίλλη αναμένεται να προσλάβει τον Μπερίτσο, η Θέλτα είναι ανάμεσα σε Ουνθούε και Πελεγκρίνο. Εν τω μεταξύ, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ προτάθηκε ο Λάουντρουπ, ο οποίος αυτή τη στιγμή εργάζεται στην Αλ Ραγιάν.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός αναμένεται να λάβει την τελική του απόφαση στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, με τις πιθανότητες για τον Τάκη Λεμονή και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αυξάνονται, από τη στιγμή που δεν προκύπτει κάτι σοβαρό από την ευρωπαϊκή αγορά. Άλλωστε, ο Ρουμάνος τεχνικός φημολογείται ότι απέρριψε πρόταση του ΑΠΟΕΛ, καθώς περιμένει να δει τι θα γίνει με τους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x