Champions League

Παράπονα Έμερι για τη διαιτησία στο Καμπ Νου

Ο Ουνάι Έμερι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς της Παρί με την Μπαρτσελόνα, ενώ στάθηκε και στην έλλειψη συγκέντρωση της ομάδας του.

Παράπονα για τη διαιτησία στο Καμπ Νου, με αφορμή τα δύο πέναλτι που πήρε η Μπαρτσελόνα και κυρίως το δεύτερο στο 90’ όπου έγινε το 5-1, εξέφρασε ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος έδειξε αισιόδοξος πως ο σκληρός αποκλεισμός απόψε θα βοηθήσει την Παρί να... μεγαλώσει.

«Υπάρχουν δύο πέναλτι για την Μπαρτσελόνα τα οποία είναι αμφισβητούμενα. Οι αποφάσεις του διαιτητή ήταν συνήθως με το μέρος της Μπαρτσελόνα... Πέρα από αυτό, όμως, ο αντίπαλός μας έπαιξε με συγκέντρωση για τη νίκη, εμείς από την άλλη δεν αγωνίστηκαμε όπως θα θέλαμε. Μετά το ημίχρονο και το 2-0 βελτιωθήκαμε και ουσιαστικά στο 3-1 το παιχνίδι τελείωσε. Ωστόσο, μέσα σε 5-10 λεπτά γκρεμίσαμε ό,τι χτίζαμε σε όλο το δεύτερο μέρος. Είναι σκληρό αυτό που συνέβη, αλλά θα μας βοηθήσει να... μεγαλώσουμε. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι, οι παίκτες γνωρίζουν πως δεν έπαιξαν όπως μπορούσαν σε μία σημαντική στιγμή για το σύλλογο» είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός κόουτς της Παρί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x