Αγγλία

Παράπονα για τη διαιτησία ο Ρανιέρι

Άδικη και καθοριστική για την έκβαση του αγώνα με την Άρσεναλ χαρακτήρισε την αποβολή του Σίμπσον ο προπονητής της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Με την απόφαση του Μάρτιν Άτκινσον να αποβάλει τον Ντάνι Σίμπσον τα έβαλε ο Κλαούντιο Ρανιέρι μετά την ήττα της Λέστερ από την Άρσεναλ (2-1). Ο Ιταλός τεχνικός ισχυρίστηκε πως αν η ομάδα του αγωνιζόταν με έντεκα ποδοσφαιριστές θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη.

«Ήταν ένα φανταστικό ματς, με ταχύτητα αλλά και πολλά φάουλ. Δεν ξέρω αν τα δύο κανονικά φάουλ ήταν για αποβολή. Έγιναν δύο φυσιολογικές φάσεις, που δεν ήταν για κίτρινη κάρτα και θεωρώ πως ο διαιτητής ήταν αυστηρός μαζί μας σε αυτό το σημείο. Το παιχνίδι είχε αρκετά μαρκαρίσματα, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί απέβαλε τον Σίμπσον. Ξέραμε πως η Άρσεναλ είναι μια εκπληκτική ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, αλλά εμείς καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς και είμαι σίγουρος πως αν παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα θα παίρναμε τη νίκη. Όμως είναι οκ, διότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι ικανοποιημένος διότι κάναμε μια καλή εμφάνιση και αυτή ήταν μόλις η τρίτη μας ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ. Βρισκόμαστε ακόμα δύο πόντους μπροστά και πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη», τόνισε ο Ρανιέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x