Stoiximan Super League

Παράσχος: «Αυστηρή η αποβολή, υποτημιτικό το σκορ της ήττας»

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε πως το βαρύ 3-0 του Παναιτωλικού σε βάρος του Πλατανιά αδικεί την εικόνα της ομάδας του, ενώ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, με αφορμή την αποβολή του Πλιάτσικα.

Άδικη χαρακτήρισε την βαριά ήττα με σκορ 3-0 από τον Παναιτωλικό ο Γιώργος Παράσχος. Ο κόουτς του Πλατανιά στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, αλλά και τη... ρέντα των Αγρινιωτών.

Παράλληλα, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, χαρακτηρίζοντας «πολύ αυστηρή» την αποβολή του Πλιάτσικα στο 63', ενώ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος υπογράμμισε πως «δεν υπάρχουν πολύ αδύναμες ομάδες, θα... βασανιστούμε σίγουρα».

Αναλυτικά όσα είπε ο Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου

«Παρόλο που το σκορ δεν μας αφήνει να πούμε πολλά πράγματα, εγώ θέλω να πω ότι μας αδικεί. Δυστυχώς στο πρώτο λάθος που κάναμε δεχτήκαμε το γκολ, αν και είχαμε μπει καλύτερα στο παιχνίδι. Στη συνέχεια δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε, αλλά ο Ντεβέσα δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ στις φάσεις που είχε. Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο ο παίκτης του Παναιτωλικού με ένα ασύλληπτο σουτ έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος δεν το παρατήσαμε το παιχνίδι και μπήκαμε πολύ δυνατά, αλλά δεν μπορέσαμε να μειώσουμε παρά τις ευκαιρίες. Ολα αυτά μέχρι την αποβολή, η οποία κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ αυστηρή. Οταν μένεις με δέκα παίκτες είναι πλέον πολύ δύσκολο να αντιδράσεις. Ετσι φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο είναι υποτιμητικό για μας. Τώρα έχουμε το ρεπό για να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε το παιχνίδι στα Γιάννενα»
.

Στη συνέχεια, ο κ.Παράσχος, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων είπε:

Για την αποβολή του Πλιάτσικα και το πρόβλημα στους κεντρικούς αμυντικούς: «Ηταν φάουλ, αλλά σίγουρα όχι για δεύτερη κάρτα. Τι να πω για τους διαιτητές; Δεν θέλω να ασχολούμαι καθόλου, αλλά από την αρχή της σεζόν, κάνουν εναντίον μας ό,τι τους καπνίσει. Πιστεύω ότι και το 3ο γκολ είναι οφ σάιντ. Δυστυχώς, τους λέμε μια κουβέντα και μας πουλάνε μυαλό και μας υποτιμούν. Δεν σέβονται τίποτα».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Εχουμε πει ότι αυτό το πρωτάθλημα, δεν θα έχει καμία σχέση με τον περυσινό. Δεν υπάρχουν πολύ αδύναμες ομάδες. Λίγο – πολύ οι μικρομεσαίες είναι στο ίδιο επίπεδο. Θα… βασανιστούμε σίγουρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x