Stoiximan Super League

Παράσχος: «Είναι ανικανότητα, όχι ατυχία»

Στην ανικανότητα των παικτών του Πλατανιά να μετουσιώσουν σε γκολ τις φάσεις που δημιουργούν στα παιχνίδια τους και όχι στην ατυχία τους αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή.

Ο Καστοριανός τεχνικός τόνισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος με το βαθμό με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης και την εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Θεωρεί πως θα πρέπει να παλέψουν στα επόμενα ματς, αφού έρχεται δύσκολο πρόγραμμα και να γίνουν πιο ουσιαστικοί.

Αναλυτικά: «Ήμασταν καλύτεροι, όμως δεν σκοράραμε. Ο βαθμός, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Πλέον, όσο η νίκη δεν έρχεται, θα μεγαλώνει και το άγχος. Σίγουρα, η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο μας αφήνει με την ικανοποίηση, όμως το ποδόσφαιρο είναι η ουσία και αυτό είναι το γκολ.

Δεν πιστεύω πως είναι θέμα μόνο ατυχίας. Μην τα ρίχνουμε όλα εκεί. Είναι και θέμα ικανότητας. Η ζωή συνεχίζεται, όμως. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και θα παλέψουμε για τους βαθμούς. Αν σε είκοσι τελικές βάζουμε ένα γκολ, δεν έχουμε τύχη. Οι εντυπώσεις δεν παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάξουμε την ουσία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x