Stoiximan Super League

Παράσχος: «Κάναμε το καλύτερό μας ημίχρονο»

Ως το καλύτερο ημίχρονο της φετινής περιόδου για τον Πλατανιά, χαρακτήρισε το πρώτο κόντρα στον Ολυμπιακό μετά το ματς στα Περιβόλια ο Γιώργος Παράσχος.

Ο Καστοριανός τεχνικός τόνισε πως τα έδωσαν όλα κόντρα στον πρωταθλητή για το θετικό αποτέλεσμα και πως αναγκάστηκαν να προσέξουν περισσότερο την άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο μετά την είσοδο του Φορτούνη. Θεωρεί πως στη συνέχεια θα ανέβει η ψυχολογία κα πιστεύει πως έπαιξε ρόλο η πειθαρχία που έδειξαν οι παίκτες του και πως χρειάζεται και περισσότερη τύχη στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Πιστεύω ότι σήμερα, απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε για να πάρουμε, έστω και ένα πόντο. Στο πρώτο ημίχρονο, έκαναν καλό παιχνίδι και οι δύο ομάδες. Και εμείς χάσαμε ευκαιρίες και ο Ολυμπιακός. Έγινε ανοιχτό παιχνίδι. Ισως να κάναμε ένα από τα καλύτερά μας ημίχρονα.

Στο δεύτερο μέρος, προσέξαμε περισσότερο την άμυνά μας, μας πίεσε ο Ολυμπιακός και, ειδικότερα με την αλλαγή του Φορτούνη, είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Ο Φορτούνης, μάλιστα, πέτυχε και το γκολ. Το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι σημαντικό για εμάς.

Νομίζω ότι ο Πλατανιάς δεν έκανε άσχημα παιχνίδια. Αυτή η ομάδα έχει ένα ρυθμό, βλέπει όλα τα ματς, τα "χτυπάει', παίζει στα ίσα.
Απλώς, θα ανέβει λίγο περισσότερο η ψυχολογία μας. Όταν φέρνεις ένα "Χ" με τον Ολυμπιακό που είχε μόνο νίκες, σίγουρα θα αισθάνονται πολύ καλύτερα.

Βάσει του αντιπάλου, ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση. Ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι και πραγματικά ό,τι μπόρεσαν όλα τα παιδιά το έβγαλαν στο γήπεδο. Έβγαλαν ό,τι είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Και σε παιχνίδια με άλλες μεγάλες ομάδες κάναμε καλά παιχνίδια, αλλά μας έλειπε η τύχη. Την είχαμε σήμερα σε κάποιες φάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x