Stoiximan Super League

Παράσχος: «Θέλουμε επιθετικό, αλλά έχουμε και γκαντεμιά»

Απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την προσπάθεια των παικτών του στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο έμεινε ο προπονητής του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος.

Κανένα παράπονο δεν είχε από τους παίκτες του ο Γιώργος Παράσχος, όπως δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο. Ο έμπειρος τεχνικός του Πλατανιά έκανε λόγο για ένα θετικό αποτέλεσμα που μάλιστα θα μπορούσε να είναι και ευνοϊκότερο αν η ομάδα του είχε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για μας. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο που ο Ατρόμητος μεγάλες ευκαιρίες, μας πίεσε και μας αιφνιδίασε, στη συνέχεια μπήκαμε στο ρυθμό του αγώνα, ισορροπήσαμε και πιστεύω ότι ειδικά στο β' ημίχρονο χάσαμε τις περισσότερες και τις πιο κλασικές ευκαιρίες. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, πιστεύω ότι όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε.

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Παίξαμε μέσα σε λίγες μέρες τρία ματς, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που δεν έπαιξε το ματς στη Λιβαδειά. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, με την ίδια συνέπεια και σοβαρότητα παρά το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε. Εύχομαι και τα καλύτερα στον Ατρόμητο».


Για την απόκτηση ενός επιθετικού: «Έχουμε δρομολογήσει την απόκτηση ενός επιθετικού, αλλά έχουμε και μια γκαντεμιά όπως σήμερα. Είχαμε δοκάρι, δύο φορές οι παίκτες του Ατρόμητου έδιωξαν πάνω στη γραμμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x