Stoiximan Super League

Παράσχος: «Θέλουμε να κυνηγήσουμε μία καλύτερη θέση»

Ο Πλατανιάς φοβήθηκε μη χάσει το παιχνίδι από τον Ηρακλή αλλά εν τέλει κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη, σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο.

Την πεποίθησή του πως ο Πλατανιάς παρά το δύσκολο πρόγραμμα που έχει, μπορεί να κυνηγήσει μια καλύτερη θέση από την έκτη που βρίσκεται τώρα, εξέφρασε ο Γιώργος Παράσχος.

Αναλυτικά


«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρακλή και τον Σάββα Παντελίδη που με τίμησαν. Του εύχομαι να συμπληρώσει και αυτός 500 συμμετοχές. Είναι ικανότατος. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε. Ο Ηρακλής ήταν αποφασισμένος. Έπαιζε την κατηγορία. Έδωσε την ψυχή του.

Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος από τη Βέροια. Φοβηθήκαμε μη χάσουμε το παιχνίδι. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο επιβάλαμε το παιχνίδι μας. Είχαμε δυνάμεις και έτσι πήραμε ένα δύσκολο τρίποντο και μας αφήνει κάποιες μικρές πιθανότητες να κυνηγήσουμε μία καλύτερη θέση.

Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα θα κάνουμε την προσπάθειά μας και όπου φτάσουμε. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια που έχουν ψηλά την ομάδα. Έχουν υψηλό κίνητρο, όμως έχουμε και παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους. Δεν έχουμε προβλήματα, έχουμε φρεσκάδα, όμως έχουμε προβλήματα με κάρτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x