Κύπελλο Ελλάδας

Παράσχος: «Χάσαμε δίκαια»

Την ανωτερότητα του ΟΦΗ και το δίκαιο της νίκη του επί του Πλατανιά παραδέχτηκε ο Γιώργος Παράσχος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Καστοριανός τεχνικός τόνισε πως οι πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα ήταν αναγκαίες, λόγω της συνέχειας της Σούπερ Λίγκας και έμεινε ικανοποιημένος από τον έλεγχο του ρυθμού στο δεύτερο ημίχρονο «Αποθέωσε» τον κόσμο του ΟΦΗ για τη συμπεριφορά προς το πρόσωπό του και περιμένει να επιστρέψουν οι απόντες, ώστε να υπάρξει ισορροπία στην άμυνα, ενώ πιστεύει πως με μία επιτυχία θα αλλάξει η ψυχολογία.

Αναλυτικά: «Πάνω απ' όλα, έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Νομίζω ότι ο ΟΦΗ νίκησε δίκαια. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος από μας. Παρατάξαμε μία ομάδα με αρκετούς αναπληρωματικούς. Δυστυχώς, εν όψει του αγώνα της Κυριακής όπου δίνουμε πολύ μεγάλο βάρος, η Λαμία έπαιξε Τρίτη, ενώ εμείς Πέμπτη κι έτσι ήταν φυσιολογικό να προστατέψουμε κάποια παιδιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μπορέσαμε και μπήκαμε στο παιχνίδι, ισορροπήσαμε, έχοντας έναν καλό ρυθμό. Έγιναν αξιόλογες φάσεις και στις δύο εστίες. Γενικά, ο ΟΦΗ νίκησε δίκαια και νομίζω ότι με αυτό που παρουσίασε και είδα σήμερα,πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει. Ο ΟΦΗ έχει μια πολύ καλή ομάδα και με τη δύναμη που του δίνει ο κόσμος θα είναι από τους πρωταγωνιστές.

Σας είπα, ο κόσμος του ΟΦΗ με έχει "σκλαβώσει". Με οποιαδήποτε ομάδα και αν έρθω, πραγματικά αισθάνομαι την ίδια εικόνα. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να είναι σίγουροι ότι τον ΟΦΗ τον έχω πάντα στην καρδιά μου. Τους ευχαριστώ πολύ.

Το άσχημο είναι ότι δεν μπορούμε να βρούμε ακόμα την ισορροπία μας. Μέχρι σήμερα έλειπαν πολλοί αμυντικοί παίκτες, αλλά τώρα επανέρχονται και πιστεύω ότι θα βρούμε αυτή την ισορροπία στην άμυνα. Η μπάλα όμως θέλει και τύχη... Για αυτό και το ποδόσφαιρο είναι ωραίο. Ο αντίπαλος θα μας κάνει 1-2 τελικές και θα πετύχει γκολ.

Εμείς στο παιχνίδι που πέρασε την Κυριακή κάναμε 15 ευκαιρίες και δεν πετύχαμε τίποτα. Υπάρχει γκαντεμιά στην ομάδα. Αυτήν την εποχή οτιδήποτε λάθος και να κάνουμε, το πληρώνουμε. Πιστεύω ότι με μία νίκη θ' αλλάξει η ψυχολογία των παιδιών που τους έχει πάρει από κάτω, αλλά και γενικότερα για την ομάδα, ώστε ν' αλλάξει αυτό το κλίμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x