Stoiximan Super League

«Παράθυρο» για μεταγραφή στην ΑΕΚ

Και επίπεδο ανέβηκε και κενά έκλεισε και το «μπαμ» έκανε με τον Λέσκοτ. Παρόλα αυτά -και μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους- η ΑΕΚ δεν θα έλεγε όχι σε κάποια ευκαιρία.

Επισήμως το ρόστερ έκλεισε.

Η εξαιρετική προσθήκη του Χριστοδουλόπουλου και το «μπαμ» με τον Λέσκοτ αποτέλεσαν ιδανικό φινάλε για τις μεταγραφές της ΑΕΚ. Υπάρχει όμως ένα ενδεχόμενο να μην ήταν οι τελευταίες της κινήσεις.

Δεδομένου ότι παραμένει η ανάγκη για ένα back up των Γιόχανσον-Σιμόες και ότι τον Κετσπάγια καθόλου δεν θα τον πείραζε να κλείσει και αυτό το τελευταίο κενό, παραμένει ανοιχτό ένα «παράθυρο».

Μέχρι να εκπνεύσει λοιπόν η έξτρα μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους μέσα στον Σεπτέμβρη, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει μια τελευταία κίνηση. Διότι από τους κύκλους των μάνατζερ διαρρέεται ότι δεν τους έχει ζητηθεί να προτείνουν παίκτες αλλά, όπως αναφέρει το «Goal», αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση, η ΑΕΚ δεν θα πει όχι.

Άλλωστε, οι ευκαιρίες δεν λείπουν ακόμα και στην αγορά των ελεύθερων, ενώ είναι δεδομένο ότι οι οικονομικές απαιτήσεις των παικτών το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι πολύ χαμηλότερες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x