Stoiximan Super League

Παρατηρήσεις του Χιμένεθ στον Αλμέιδα!

Συστάσεις από Χιμένεθ στον Αλμέιδα. Παράπονα από τη συμπεριφορά του Πορτογάλου φορ στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, στο οποίο αποβλήθηκε, έχει ο Ισπανός τεχνικός και του τα εξέφρασε την Δευτέρα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει… παράπονα.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό στο άδειο (λόγω τιμωρίας) ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική της Super League και το τόνισε στους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ωστόσο, ο 53χρονος κόουτς έχει περισσότερα παράπονα από τους Ούγκο Αλμέιδα και Μάρκο Λιβάγια. Μπορεί ο Χιμένεθ να διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για την αποβολή του Πορτογάλου φορ (και για το γεγονός ότι δεν τιμωρήθηκε ο Χαντάκιας) και με τις δηλώσεις του να τον στήριξε, αλλά σίγουρα δεν έμεινε ευχαριστημένος από την αντίδραση του έμπειρου επιθετικού. Αναφέρθηκε στο γεγονός την Δευτέρα στα Σπάτα, τονίζοντας ότι επηρεάστηκαν οι «κιτρινόμαυροι» από τη συγκεκριμένη κάρτα που έφερε αριθμητικό μειονέκτημα και έκανε παρατηρήσεις στον παίκτη του. «Ήταν λάθος μου», παραδέχθηκε ο Ούγκο Αλμέιδα.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Κροάτη φορ που έβγαλε και πάλι νεύρα και θα μπορούσε κάλλιστα να αποβληθεί. Ο Λιβάγια έλειπε σήμερα (21/08) από τα Σπάτα λόγω εξετάσεων στο Ιατρικό Κέντρο για τον τραυματισμό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x